Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft AIL Blue Star FC
Normal Tactiek 1
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25.8
weak Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Sæbø rent richting de bal. Hallingstad verovert de bal door een tackle van achteren. Hallingstad speelt de bal door. Kaupang is nu in balbezit. Kaupang draait met de bal, schiet en ... Myhrvold bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fjelldal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vestad controleert de bal met de borst. Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Blue Star FC 0:1

18e minuut.
Helland rent richting de bal. Helland probeert naar een medespeler te passen. Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang draait met de bal, schiet en ... Myhrvold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Blue Star FC 0:2

36e minuut.
Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjengedal is nu in balbezit. Kaupang verovert de bal door een tackle van achteren. Kaupang haalt uit met een fantastische trap. Myhrvold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Blue Star FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 67%, Blue Star FC 33%.
Kraft AIL - Blue Star FC 0:3

54e minuut.
Gjengedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang verovert de bal door een tackle van achteren. Kaupang passt de bal zonder na te denken. Hallingstad heeft problemen om de bal te vangen. Hallingstad haalt uit met een fantastische trap. Myhrvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lindanger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hallingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallingstad probeert naar een medespeler te passen. Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hallingstad verovert de bal door een tackle van achteren. Hallingstad probeert naar een medespeler te passen. Gjengedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang verovert de bal door een tackle van achteren. Kaupang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fredheim kopt de bal weg. Hallingstad rent richting de bal. Alexandersen rent richting de bal. Hallingstad verovert de bal door een tackle van achteren. Hallingstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hallingstad rent richting de bal. Hallingstad passt de bal met de wreef. Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang haalt uit met een fantastische trap. Myhrvold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Blue Star FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 73%, Blue Star FC 27%.
Kraft AIL - Blue Star FC 0:4