Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Star FC Limslick
451 Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Aukland rent richting de bal. Aukland geeft een hoge lob. Vegdal probeert de bal aan de voet te houden. Fagerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerli haalt uit met een fantastische trap. Gabryś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Osvold rent richting de bal. Kaupang rent richting de bal. Alvær maakt een afschuwelijke overtreding. Alvær krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kaupang geeft een lange en hoge pass. Bergstrøm heeft problemen om de bal te vangen. Osvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Limslick 1:0

12e minuut.
Hallingstad verovert de bal door een tackle van achteren. Hallingstad probeert naar een medespeler te passen. Valderhaug speelt de bal door. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ... Eidsvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Osvold verovert de bal door een tackle van achteren. Osvold geeft een lange en hoge pass. Montiel is nu in balbezit. Landsverk onderschept slim de pass. Landsverk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hågensen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Star FC - Limslick 1:1

43e minuut.
Aukland passt de bal met de wreef. Håheim is nu in balbezit. Håheim met een sublieme pass. Daar is Bergstrøm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergstrøm schiet op doel. Eidsvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Limslick 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 28%, Limslick 72%.
Blue Star FC - Limslick 2:1

48e minuut.
Bunes met de inworp. Hallingstad is nu in balbezit. Hallingstad passt de bal in één keer door. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Landsverk rent richting de bal. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel passt de bal zonder na te denken. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Raearo is nu in balbezit. Fagerli verovert de bal door een tackle van achteren. Hågensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerli rent richting de bal. Fagerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Valderhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderhaug passt de bal zonder na te denken. Håheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bunes onderschept slim de pass. Bunes speelt de bal door. Håheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Håheim speelt de bal door. Bergstrøm rent richting de bal. Eidsvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Raude is nu in balbezit. Raude geeft de bal voor. Inworp. Aukland met de inworp. Håheim geeft een lange en hoge pass. Eidsvik bokst de bal weg. Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Limslick 3:1

83e minuut.
Raearo rent richting de bal. Raearo geeft de bal voor. Hallingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallingstad passt de bal in één keer door. Vestad heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Limslick 4:1

87e minuut.
Bergstrøm is nu in balbezit. Raude is nu in balbezit. Håheim is nu in balbezit. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 36%, Limslick 64%.
Blue Star FC - Limslick 4:1