Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sternocleidomastoideus Los Gerardos
pelozotti Tactiek tres4tres
55% Balbezit 45%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 50.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Daar is De Jonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jonghe passt de bal in één keer door. Cserjés rent richting de bal. Cserjés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellier met de inworp. Marin speelt de bal door. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Wuyts bokst de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:2

7e minuut.
Wuyts speelt de bal door. Joliet kopt de bal weg. Van Langenhove probeert de bal met de borst te controleren. Van Langenhove schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wuyts de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Marin probeert naar een medespeler te passen. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:3

9e minuut.
Le Lettre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marin is nu in balbezit. Marin probeert naar een medespeler te passen. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
De Jonghe probeert naar een medespeler te passen. Sellier speelt de bal door. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:4

12e minuut.
Sellier met een snelle inworp. Klungelig pakt Marin de bal. Marin geeft de bal voor. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:5

14e minuut.
Daar is Anders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe passt de bal zonder na te denken. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De Jonghe speelt de bal door. Klungelig pakt Cserjés de bal. Van Langenhove is nu in balbezit. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:6

18e minuut.
Wuyts trapt de bal weg. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders onderschept slim de pass. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe passt de bal in één keer door. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:7

21e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin speelt de bal door. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:8

23e minuut.
De Looze geeft de bal voor. Cserjés kopt de bal weg. Daar is Van Langenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De Jonghe onderschept slim de pass. De Jonghe speelt de bal door. Svartzmann is nu in balbezit. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Anders verovert de bal door een tackle van achteren. Anders probeert naar een medespeler te passen. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Wuyts bokst de bal weg. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:9

29e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een hoge lob. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:10

30e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een hoge lob. Cserjés rent richting de bal. Cserjés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:11

32e minuut.
Melaer geeft een lange en hoge pass. Van Langenhove kopt de bal weg. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:12

33e minuut.
Melaer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sellier met een snelle inworp. Marin is nu in balbezit. Cserjés is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:13

33e minuut.
Sellier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marin probeert naar een medespeler te passen. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:14

34e minuut.
Joliet met een sublieme pass. Šlapikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés onderschept slim de pass. Cserjés schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Svartzmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:15

37e minuut.
Melaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marin met de inworp. De Jonghe probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Svartzmann is nu in balbezit. Joliet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svartzmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Cserjés legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:16

39e minuut.
Sellier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marin rent richting de bal. Šlapikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šlapikas krijgt een gele kaart. Marin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cserjés neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:17

40e minuut.
Begeyn is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellier met de inworp. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
D`haene geeft een hoge lob. Sellier rent richting de bal. Sellier speelt de bal door. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Habers probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sellier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Langenhove springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:18

44e minuut.
Marin onderschept slim de pass. Marin passt de bal zonder na te denken. Daar is Svartzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svartzmann met een sublieme pass. Anders met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Coudeville speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellier met de inworp. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 93%, Los Gerardos 7%.
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:18

46e minuut.
Yurtçu komt het veld opgelopen. Tanhuanperä komt het veld opgelopen. Vandenbussche komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Begeyn geeft de bal voor. Anders speelt de bal door. Klungelig pakt Van Langenhove de bal. Van Langenhove schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:19

50e minuut.
Klungelig pakt Marin de bal. Corneille met een sublieme pass. Sellier rent richting de bal. Sellier geeft een lange en hoge pass. Van Langenhove krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Wuyts met een harde bal richting middenveld. Joliet kopt de bal weg. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:20

52e minuut.
Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn passt de bal in één keer door. Marin rent richting de bal. Marin geeft de bal voor. Van Langenhove geeft een lange en hoge pass. Wuyts bokst de bal weg.

54e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbussche met een sublieme pass. Klungelig pakt Tanhuanperä de bal. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:21

61e minuut.
Le Lettre rent richting de bal. Tanhuanperä onderschept slim de pass. Tanhuanperä geeft een hoge lob. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ... Wuyts bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sellier met een snelle inworp. Šlapikas is nu in balbezit. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:22

66e minuut.
Šlapikas verovert de bal door een tackle van achteren. Šlapikas probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sellier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Langenhove krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:23

67e minuut.
Sellier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marin rent richting de bal. Marin met een sublieme pass. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:24

69e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove geeft een hoge lob. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:25

70e minuut.
Anders kopt de bal weg. Tanhuanperä is nu in balbezit. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:26

71e minuut.
Coudeville passt de bal in één keer door. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:27

73e minuut.
Anders speelt de bal door. Klungelig pakt De Jonghe de bal. De Jonghe passt de bal zonder na te denken. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. Tanhuanperä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders verovert de bal door een tackle van achteren. De Jonghe probeert naar een medespeler te passen. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sellier zal de hoekschop nemen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:28

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellier met een snelle inworp. Marin probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:29

77e minuut.
Corneille is nu in balbezit. Tanhuanperä onderschept slim de pass. Tanhuanperä passt de bal zonder na te denken. Daar is Van Langenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:30

79e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin speelt de bal door. Tanhuanperä rent richting de bal. Tanhuanperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:31

80e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Langenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Langenhove schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svartzmann is nu in balbezit. Svartzmann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De Jonghe verovert de bal door een tackle van achteren. De Jonghe speelt de bal door. Daar is Tanhuanperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:32

86e minuut.
Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Anders kopt de bal weg. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 88%, Los Gerardos 12%.
Sternocleidomastoideus - Los Gerardos 0:33