Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:09
  • Competitiewedstrijd: Eerste Klasse
  • Stadion: Fc Ndw Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34191
Fc Ndw F.C. Breakdance
First Tactics Tactiek Defensief dicht
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
66.2 gemiddelde waardering 75.8
very good Schieten incredible
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Inworp. Van Acker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gustaff geeft een hoge lob. Fariña is nu in balbezit. Fariña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rossato met een sublieme pass. Witsel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castro de bal. Castro geeft een hoge lob. Fariña springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gustaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustaff passt de bal zonder na te denken. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro geeft een hoge lob. Gaiser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gustaff speelt de bal door. Klungelig pakt Rossato de bal. Rossato passt de bal met de wreef. Fariña is nu in balbezit. Fariña haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - F.C. Breakdance 0:1

30e minuut.
Witsel met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro probeert naar een medespeler te passen. Fariña rent richting de bal. Fariña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Van Acker de bal. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Fariña is nu in balbezit. Fariña draait met de bal, schiet en ... Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grądcki onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Gustaff rent richting de bal. Gustaff passt de bal met de wreef. Fariña is nu in balbezit. Fariña schiet op doel. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rossato speelt de bal door. Witsel speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Fariña springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Castro speelt de bal door. Bryjak onderschept slim de pass. Fariña is nu in balbezit. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Czarkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gustaff speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro probeert naar een medespeler te passen. Gaiser is nu in balbezit. Gaiser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tucaković passt de bal zonder na te denken. Celeban is nu in balbezit. Celeban passt de bal met de wreef. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 71%, F.C. Breakdance 29%.
Fc Ndw - F.C. Breakdance 0:1

47e minuut.
Rossato met een sublieme pass. Gustaff rent richting de bal. Gustaff passt de bal in één keer door. Rossato geeft een hoge lob. Fariña springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Rossato met de inworp. Gustaff is nu in balbezit. Gustaff probeert naar een medespeler te passen. Rossato is nu in balbezit. Rossato geeft een lange en hoge pass. Kerner bokst de bal weg. Fariña is nu in balbezit. Fariña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - F.C. Breakdance 0:2

55e minuut.
Gaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaiser raakt geblesseerd tijdens het duel. Fariña neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kerner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - F.C. Breakdance 0:3

57e minuut.
Gustaff passt de bal met de wreef. Castro speelt de bal door. Gaiser is nu in balbezit. Gaiser draait met de bal, schiet en ... Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - F.C. Breakdance 0:4

58e minuut.
Esparza onderschept slim de pass. Baszczyński rent richting de bal. Fender is nu in balbezit. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza draait met de bal, schiet en ... Carré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martín maakt een snoekduik en kopt de bal. Carré bokst de bal weg.

59e minuut.
Fender passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Castro de bal. Castro geeft de bal voor. Fariña springt en kopt de bal. Kerner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gustaff geeft een hoge lob. Gaiser rent richting de bal. Bryjak begaat een overtreding. Bryjak krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bryjak rent richting de bal. Witsel is nu in balbezit. Met opzet legt Romano zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Romano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Romano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Witsel geeft de bal voor. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro geeft een lange en hoge pass. Fariña krijgt zijn hoofd ertegen. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tucaković passt de bal met de wreef. Celeban is nu in balbezit. Celeban passt de bal in één keer door. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak onderschept slim de pass. Bryjak geeft de bal voor. Huaihe geeft een lange en hoge pass. Daar is Bryjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Grądcki met de inworp. Esparza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martic. Martic krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Carré met een harde bal richting middenveld. Gustaff speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro geeft de bal voor. Fariña krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bryjak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gustaff geeft een lange en hoge pass. Fariña krijgt zijn hoofd ertegen. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaiser rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - F.C. Breakdance 0:5

80e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fariña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gaiser neemt zijn aanloop. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Van Acker is nu in balbezit. Van Acker geeft de bal voor. Celeban kopt de bal weg. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Carré met een harde bal richting middenveld. Gustaff kopt de bal weg. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Fariña springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 64%, F.C. Breakdance 36%.
Fc Ndw - F.C. Breakdance 0:5