Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Grote Heide Stade Heusden
+++ Tactiek neo attack
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
60.9 gemiddelde waardering 62.5
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


29e minuut.
Vannuten geeft de bal voor. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Andresen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Yang bokst de bal weg. Paal!

30e minuut.
Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomasson verovert de bal door een tackle van achteren. Toomasson passt de bal in één keer door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Van Aerschot passt de bal met de wreef. Boliviano geeft een hoge lob. Daar is Knizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Frederas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sęk rent richting de bal. Sęk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Toomasson probeert de bal aan de voet te houden. Barrios rent richting de bal. Çakal begaat een overtreding. Çakal krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Muhar geeft een hoge lob. Guillén kopt de bal weg. Sęk rent richting de bal. Sęk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anziani geeft een hoge lob. Sęk is nu in balbezit. Sęk schiet op doel. Mihranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 49%, Stade Heusden 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Grote Heide - Stade Heusden 0:0

55e minuut.
Kyu-Kwoon is nu in balbezit. Kyu-Kwoon geeft de bal voor. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - Stade Heusden 0:1

59e minuut.
Šamborskis is nu in balbezit. Šamborskis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frederas de bal. Sęk is nu in balbezit. Sęk schiet op doel. Mihranyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Vannuten speelt de bal door. Kyu-Kwoon rent richting de bal. Anziani verovert de bal door een tackle van achteren. Anziani geeft de bal voor. Sęk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Grote Heide - Stade Heusden 1:1

70e minuut.
Frederas onderschept slim de pass. Boliviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Boliviano speelt de bal door. Sęk is nu in balbezit. Sęk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Van Aerschot rent richting de bal. Van Aerschot geeft een hoge lob. Sęk is nu in balbezit. Sęk draait met de bal, schiet en ... Mihranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 47%, Stade Heusden 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Grote Heide - Stade Heusden 1:1