Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Grote Heide Fc Soepkiekens
+++ Tactiek Ballance
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Braspenninckx is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burda. Braspenninckx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Simpelaere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jansson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - Fc Soepkiekens 0:1

6e minuut.
De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere passt de bal in één keer door. Fürst rent richting de bal. Fürst geeft een lange en hoge pass. Jansson maakt een snoekduik en kopt de bal. Sejud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De Simpelaere met een sublieme pass. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst met een sublieme pass. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Paleszewiecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Aerschot komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Nijs met een sublieme pass. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere passt de bal met de wreef. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere passt de bal met de wreef. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Sejud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - Fc Soepkiekens 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 61%, Fc Soepkiekens 39%.
FC. Grote Heide - Fc Soepkiekens 0:2

47e minuut.
Fürst met een snelle inworp. Çakal rent richting de bal. De Simpelaere begaat een overtreding. De Simpelaere krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Fürst heeft problemen om de bal te vangen. Fürst geeft de bal voor. Daar is Muhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansson rent richting de bal. Jansson schiet op doel. Sejud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Degreve probeert naar een medespeler te passen. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst geeft een hoge lob. Jansson maakt een snoekduik en kopt de bal. Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk geeft een hoge lob. Beeckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - Fc Soepkiekens 1:2

77e minuut.
Nijs passt de bal in één keer door. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere speelt de bal door. Jansson rent richting de bal. Jansson haalt uit met een fantastische trap. Sejud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Degreve rent richting de bal. Degreve geeft de bal voor. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson haalt uit met een fantastische trap. Sejud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Anziani kan de bal niet met de borst controleren. Beeckman geeft een hoge lob. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson haalt uit met een fantastische trap. Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - Fc Soepkiekens 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 65%, Fc Soepkiekens 35%.
FC. Grote Heide - Fc Soepkiekens 1:3