Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Grote Heide sint niklaas fc
+++ Tactiek FreKampioen
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Ujazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ujazdowski geeft de bal voor. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel. Massuzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - sint niklaas fc 1:0

19e minuut.
Ujazdowski passt de bal in één keer door. Van Aerschot rent richting de bal. Van Aerschot passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Massuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Burda rent richting de bal. Terim onderschept slim de pass. Steven rent richting de bal. Terim is nu in balbezit. Terim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Baixenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén rent richting de bal. Baixenc begaat een overtreding. Guillén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minulescu met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Van Aerschot speelt de bal door. Steven is nu in balbezit. Vivenzi met een sublieme pass. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim haalt uit met een fantastische trap. Yang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski passt de bal zonder na te denken. Anziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anziani geeft een hoge lob. Boliviano springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Burda bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aerschot speelt de bal door. Anziani is nu in balbezit. Anziani speelt de bal door. Josephs verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 48%, sint niklaas fc 52%.
FC. Grote Heide - sint niklaas fc 1:0

53e minuut.
Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés passt de bal zonder na te denken. Terim is nu in balbezit. Terim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Grote Heide - sint niklaas fc 1:1

66e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Minulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivenzi de bal. Steven rent richting de bal. Steven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harutyunyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 48%, sint niklaas fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Grote Heide - sint niklaas fc 1:1