Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcvdendereh Team Royalty
1 diepe spits Tactiek 4-4-2 ZW
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 66.6
redelijk Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Górnicki passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal zonder na te denken. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier schiet op doel. Çekil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedeljković rent richting de bal. Ivanko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nedeljković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nedeljković neemt de penalty, wat een uithaal! Çekil bokst de bal weg.

12e minuut.
Górnicki met de inworp. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal zonder na te denken. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier draait met de bal, schiet en ... Çekil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Falzetti Giusti met een sublieme pass. Klungelig pakt Gerasimov de bal. Bettini probeert naar een medespeler te passen. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bettini passt de bal met de wreef. Dolha geeft een lange en hoge pass. Wessner kopt de bal weg. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel. Çekil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bóveda rent richting de bal. Bóveda speelt de bal door. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - Team Royalty 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bóveda met een snelle inworp. Górnicki rent richting de bal. Górnicki geeft de bal voor. Nedeljković springt en kopt de bal. Çekil bokst de bal weg.

24e minuut.
Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Estrada geeft de bal voor. Khánh Văn heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bóveda is nu in balbezit. Bóveda passt de bal in één keer door. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - Team Royalty 0:2

34e minuut.
Górnicki met een sublieme pass. Bóveda rent richting de bal. Bóveda speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Çekil bokst de bal weg.

43e minuut.
Verbist verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verbist is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerasimov neemt de penalty, wat een uithaal! Mees maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - Team Royalty 1:2

43e minuut.
Dolha speelt de bal door. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Tossier de bal. Tossier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gorgan speelt de bal door. Bóveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóveda passt de bal zonder na te denken. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - Team Royalty 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcvdendereh 58%, Team Royalty 42%.
fcvdendereh - Team Royalty 1:3

46e minuut.
Tossier passt de bal in één keer door. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan passt de bal met de wreef. Bettini geeft de bal voor. Nedeljković kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grądcki komt het veld opgelopen. Ortega komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tossier rent richting de bal. Estrada is nu in balbezit. Tossier is nu in balbezit. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - Team Royalty 1:4

68e minuut.
Bianchessi passt de bal met de wreef. Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal in één keer door. Gerasimov is nu in balbezit. Gerasimov draait met de bal, schiet en ... Mees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Nedeljković de bal. Ivanko is nu in balbezit. Nedeljković verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljković heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Falzetti Giusti geeft een lange en hoge pass. Mees speelt de bal door. Ortega kopt de bal weg. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tossier rent richting de bal. Mihnea is nu in balbezit. Tossier begaat een overtreding. Tossier krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Ortega geeft een hoge lob. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fcvdendereh - Team Royalty 1:5

87e minuut.
Tossier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Çekil maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Verbist kopt de bal weg. Gerasimov heeft problemen om de bal te vangen. Gerasimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Górnicki passt de bal in één keer door. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft de bal voor. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcvdendereh 56%, Team Royalty 44%.
fcvdendereh - Team Royalty 1:5