Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY Cemac boys
5mansjostacktiek Tactiek CEMAC 9
49% Balbezit 51%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 75
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 58.8
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Haerbos de bal. Haerbos speelt de bal door. Van Dorp speelt de bal door. Thijs rent richting de bal. Thijs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grün is nu in balbezit. Grün geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haerbos rent richting de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:1

4e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Klungelig pakt Hazard de bal. Haerbos verovert de bal door een tackle van achteren. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Courtois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:2

6e minuut.
Vrancken passt de bal met de wreef. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos met een sublieme pass. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Grün met een snelle inworp. Flowner speelt de bal door. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:3

9e minuut.
Courtois geeft de bal voor. Inworp. Van Dorp met de inworp. Flowner rent richting de bal. Flowner schiet op doel. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Flowner passt de bal met de wreef. Thijs is nu in balbezit. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Thijs rent richting de bal. Flowner rent richting de bal. Flowner passt de bal zonder na te denken. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:4

12e minuut.
Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Courtois is nu in balbezit. Courtois geeft een lange en hoge pass. Van Dorp kopt de bal weg. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Courtois trapt de bal weg. Flowner kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilbert de bal. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:5

14e minuut.
Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hazard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gilbert de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Clijsters bereikt de bal nog maar net als eerste. Clijsters geeft een lange en hoge pass. Thijs rent richting de bal. Thijs draait met de bal, schiet en ... Courtois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clijsters verovert de bal door een tackle van achteren. Clijsters speelt de bal door. Grün is nu in balbezit. Grün geeft een lange en hoge pass. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:6

19e minuut.
Vrancken geeft de bal voor. Klungelig pakt Flowner de bal. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel. Courtois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:7

20e minuut.
Van Dorp met een snelle inworp. Gilbert is nu in balbezit. Thijs verovert de bal door een tackle van achteren. Thijs draait met de bal, schiet en ... Courtois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Van Dorp kan de bal niet met de borst controleren. Van Dorp passt de bal met de wreef. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. Courtois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:8

24e minuut.
Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flowner speelt de bal door. Thijs is nu in balbezit. Thijs draait met de bal, schiet en ... Courtois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:9

25e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Hazard rent richting de bal. Haerbos onderschept slim de pass. Grün geeft de bal voor. Thijs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:10

27e minuut.
Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard begaat een overtreding. Haerbos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrancken zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thijs maakt een snoekduik en kopt de bal. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Courtois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:11

29e minuut.
Courtois probeert naar een medespeler te passen. Paerts kan de bal niet met de borst controleren. Grün met een sublieme pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vrancken speelt de bal door. Flowner is nu in balbezit. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Flowner is nu in balbezit. Flowner passt de bal zonder na te denken. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Haerbos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:12

34e minuut.
Klungelig pakt Hazard de bal. Haerbos verovert de bal door een tackle van achteren. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel. Courtois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:13

37e minuut.
Thijs rent richting de bal. Thijs passt de bal zonder na te denken. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Courtois met een harde bal richting middenveld. Van Dorp kopt de bal weg. Haerbos rent richting de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:14

39e minuut.
Van Dorp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thijs rent richting de bal. Thijs probeert naar een medespeler te passen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:15

40e minuut.
Flowner passt de bal in één keer door. Haerbos rent richting de bal. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün geeft de bal voor. Gilbert rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Courtois controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:16

42e minuut.
Flowner speelt de bal door. Thijs met een sublieme pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Courtois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:17

43e minuut.
Thijs passt de bal met de wreef. Flowner speelt de bal door. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Vandenbroucke is nu in balbezit. Van Dorp verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Flowner is nu in balbezit. Flowner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vantomme speelt de bal door. Poudal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thijs. Thijs krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Thijs is nu in balbezit. Klungelig pakt Flowner de bal. Flowner passt de bal in één keer door. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 97%, Cemac boys 3%.
SKY - Cemac boys 0:18

47e minuut.
Van Dorp kopt de bal weg. Haerbos heeft problemen om de bal te vangen. Haerbos speelt de bal door. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:19

48e minuut.
Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vandenbroucke de bal. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:20

49e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Hazard rent richting de bal. Hazard speelt de bal door. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:21

50e minuut.
Vandenbroucke met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Dorp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thijs rent richting de bal. Thijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:22

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Courtois trapt de bal weg. Grün kopt de bal weg. Haerbos heeft problemen om de bal te vangen. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vandenbroucke probeert de bal aan de voet te houden. Van Dorp is nu in balbezit. Van Dorp passt de bal met de wreef. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:23

55e minuut.
Van Dorp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner geeft de bal voor. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Courtois trapt de bal weg. Grün kopt de bal weg. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs onderschept slim de pass. Thijs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haerbos met een sublieme pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haerbos de bal. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:24

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Dorp neemt de hoekschop. Thijs kopt de bal weg. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:25

58e minuut.
Vandenbroucke is nu in balbezit. Vandenbroucke passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Dorp zal de hoekschop nemen. Thijs krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Grün passt de bal zonder na te denken. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner probeert naar een medespeler te passen. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:26

60e minuut.
Parmentier komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Courtois met een snelle inworp. Parmentier rent richting de bal. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:27

62e minuut.
Vandenbroucke met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Dorp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thijs is nu in balbezit. Thijs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:28

63e minuut.
Fellaini met een sublieme pass. Vandenbroucke met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Dorp neemt de hoekschop. Haerbos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier met een sublieme pass. Thijs is nu in balbezit. Thijs haalt uit met een fantastische trap. Courtois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:29

66e minuut.
Van Dorp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:30

68e minuut.
Thijs passt de bal met de wreef. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier rent richting de bal. Parmentier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:31

69e minuut.
Vrancken kopt de bal weg. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal met de wreef. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Parmentier is nu in balbezit. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:32

71e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Klungelig pakt Hazard de bal. Haerbos verovert de bal door een tackle van achteren. Thijs is nu in balbezit. Thijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:33

74e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Thijs rent richting de bal. Thijs schiet op doel. Courtois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Thijs passt de bal zonder na te denken. Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haerbos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:34

75e minuut.
de Vylder komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün speelt de bal door. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Courtois probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:35

77e minuut.
Parmentier rent richting de bal. Parmentier passt de bal zonder na te denken. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün passt de bal zonder na te denken. Thijs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:36

79e minuut.
Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Grün is nu in balbezit. Grün passt de bal zonder na te denken. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:37

80e minuut.
Fellaini met een sublieme pass. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thijs is nu in balbezit. Thijs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haerbos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:38

82e minuut.
Thijs rent richting de bal. Thijs speelt de bal door. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:39

83e minuut.
Haerbos verovert de bal door een tackle van achteren. Haerbos speelt de bal door. Grün speelt de bal door. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel. Courtois bokst de bal weg. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:40

85e minuut.
Grün met een sublieme pass. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parmentier rent richting de bal. Haerbos rent richting de bal. Grün geeft een hoge lob. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:41

87e minuut.
Parmentier passt de bal met de wreef. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos speelt de bal door. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:42

89e minuut.
Dhoker passt de bal in één keer door. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken geeft een lange en hoge pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Cemac boys 0:43

90e minuut.
Thijs onderschept slim de pass. Thijs probeert naar een medespeler te passen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Courtois probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 99%, Cemac boys 1%.
SKY - Cemac boys 0:43