Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY Lavina`s Boys
Wingerrechts Tactiek Lavina 4
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 64
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Qəzənfərov geeft een lange en hoge pass. Goeman is nu in balbezit. Goeman probeert naar een medespeler te passen. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Rotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dreesen onderschept slim de pass. Goeman kopt de bal weg. Prášek is nu in balbezit. Goeman is nu in balbezit. Goeman geeft de bal voor. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Prášek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lizer. Prášek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goeman komt bij de bal en schiet. Porras krijgt zijn hoofd ertegen. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. Rotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Lavina`s Boys 1:0

37e minuut.
Goeman is nu in balbezit. Goeman speelt de bal door. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wytynck onderschept slim de pass. Wytynck geeft een hoge lob. Goeman rent richting de bal. Goeman geeft een hoge lob. Prášek krijgt zijn hoofd ertegen. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Junqueras geeft de bal voor. Dreesen kopt de bal weg. Goeman speelt de bal door. Prášek heeft problemen om de bal te vangen. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Lavina`s Boys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 39%, Lavina`s Boys 61%.
SKY - Lavina`s Boys 2:0

57e minuut.
Inworp. Vrancken komt het veld opgelopen. Qəzənfərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goeman geeft de bal voor. Porras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qəzənfərov met een snelle inworp. Goeman geeft de bal voor. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Lavina`s Boys 3:0

60e minuut.
Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Romaní bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaní passt de bal zonder na te denken. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios haalt uit met een fantastische trap. Dumitrache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bednarek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Wytynck onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Larios springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Daele komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porras raakt geblesseerd tijdens het duel. Shapira komt het veld opgelopen. Prášek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Lavina`s Boys 4:0

73e minuut.
Wytynck passt de bal met de wreef. Goeman rent richting de bal. Goeman passt de bal in één keer door. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loaiza rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goeman neemt de hoekschop. Porras krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Qəzənfərov passt de bal met de wreef. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Goeman de bal. Goeman geeft een lange en hoge pass. Porras springt en kopt de bal. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Lavina`s Boys 5:0

79e minuut.
Olieslagers kopt de bal weg. Qəzənfərov speelt de bal door. Goeman rent richting de bal. Goeman geeft de bal voor. Porras springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. de Le Hoye komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quaresma. Larios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrancken met een snel genomen vrije trap. de Le Hoye kopt de bal weg. Bednarek geeft een hoge lob. Larios maakt een snoekduik en kopt de bal. Wytynck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vantomme trapt de bal weg. Qəzənfərov kopt de bal weg. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman passt de bal zonder na te denken. Prášek is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prášek rent richting de bal. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - Lavina`s Boys 6:0

83e minuut.
Wytynck geeft de bal voor. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman speelt de bal door. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dewit geeft een lange en hoge pass. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman speelt de bal door. Prášek rent richting de bal. Prášek draait met de bal, schiet en ... Rotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 41%, Lavina`s Boys 59%.
SKY - Lavina`s Boys 6:0