Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade Lisper
NewModded Tactiek spitsen naasteen
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 54.5
formidable Schieten very good
good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Grava is nu in balbezit. Coppejans rent richting de bal. Žerjal geeft een lange en hoge pass. Coppejans rent richting de bal. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. Niemancewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Przystupa passt de bal in één keer door. Käsler rent richting de bal. Käsler passt de bal zonder na te denken. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal zonder na te denken. Grabulosa rent richting de bal. Grabulosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Lisper 1:0

31e minuut.
Przystupa kopt de bal weg. Käsler rent richting de bal. Klungelig pakt Käsler de bal. Käsler geeft een lange en hoge pass. Grabulosa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Baycan probeert wanhopig de bal te grijpen. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Lisper 2:0

40e minuut.
Pissetti is nu in balbezit. Pissetti geeft de bal voor. Coppejans kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 63%, Lisper 37%.
FCTheBlade - Lisper 2:0

63e minuut.
Clappaert verovert de bal door een tackle van achteren. Clappaert geeft een lange en hoge pass. Coppejans heeft problemen om de bal te vangen. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. Niemancewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Lisper 2:1

71e minuut.
Käsler met een sublieme pass. Delmotte rent richting de bal. Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Grabulosa rent richting de bal. Grabulosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Baycan bokst de bal weg.

72e minuut.
Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Pissetti rent richting de bal. Pissetti passt de bal zonder na te denken. Hoelen rent richting de bal. Hoelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Przystupa geeft een hoge lob. Ellerman is nu in balbezit. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Lisper 3:1

78e minuut.
Käsler speelt de bal door. Buendía is nu in balbezit. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía is nu in balbezit. Buendía draait met de bal, schiet en ... Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Lootens onderschept slim de pass. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte geeft een hoge lob. Buendía is nu in balbezit. Buendía draait met de bal, schiet en ... Baycan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 51%, Lisper 49%.
FCTheBlade - Lisper 3:1