Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trust Bouwwerken FC Königsblau
-_-_-_- Tactiek 442
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
52 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 28.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Sokoli speelt de bal door. Ganţa speelt de bal door. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray geeft de bal voor. Asmussen springt en kopt de bal. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tavlaridis probeert de bal met de borst te controleren. Tavlaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 1:0

8e minuut.
Mühlholz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tavlaridis de bal. Van Impe is nu in balbezit. Tavlaridis onderschept slim de pass. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

9e minuut.
Mühlholz met een sublieme pass. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Jam-Jam speelt de bal door. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 2:0

11e minuut.
Ganţa speelt de bal door. Asmussen rent richting de bal. Asmussen passt de bal met de wreef. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Helm geeft een lange en hoge pass. Jam-Jam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamoral. Jam-Jam moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jam-Jam kan niet meer verder spelen. Muxtarov komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Klungelig pakt Nevens de bal. Kermans is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mühlholz. Mühlholz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mühlholz onderschept slim de pass. Nevens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mühlholz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitray zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tavlaridis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Polders rent richting de bal. Mühlholz verovert de bal door een tackle van achteren. Asmussen rent richting de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ... Belie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 3:0

33e minuut.
Tshovrebov geeft een lange en hoge pass. Tavlaridis kopt de bal weg. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 4:0

37e minuut.
Asmussen rent richting de bal. Asmussen passt de bal met de wreef. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tshovrebov onderschept slim de pass. Tshovrebov speelt de bal door. Mühlholz met een sublieme pass. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Polders is nu in balbezit. Mühlholz verovert de bal door een tackle van achteren. Mühlholz speelt de bal door. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trust Bouwwerken 24%, FC Königsblau 76%.
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 4:0

48e minuut.
Tshovrebov kopt de bal weg. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis speelt de bal door. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 5:0

50e minuut.
Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muxtarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Asmussen is nu in balbezit. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Asmussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 6:0

54e minuut.
Belie trapt de bal weg. Vitray probeert de bal met de borst te controleren. Vitray passt de bal in één keer door. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polders heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 7:0

56e minuut.
Asmussen onderschept slim de pass. Asmussen passt de bal in één keer door. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis schiet op doel. Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

59e minuut.
Mühlholz passt de bal met de wreef. Buck rent richting de bal. Asmussen verovert de bal door een tackle van achteren. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 8:0

61e minuut.
Tshovrebov controleert de bal met de borst. Tshovrebov geeft de bal voor. Tavlaridis kopt de bal weg. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mühlholz heeft problemen om de bal te vangen. Vitray is nu in balbezit. Vitray passt de bal zonder na te denken. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel. Belie bokst de bal weg.

67e minuut.
Mühlholz geeft een lange en hoge pass. Nevens probeert de bal aan de voet te houden. Tshovrebov kopt de bal weg. Vitray geeft een lange en hoge pass. Asmussen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Asmussen draait met de bal, schiet en ... Buck probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muxtarov zal de hoekschop nemen. Asmussen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov onderschept slim de pass. Tshovrebov speelt de bal door. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Tshovrebov de bal. Tshovrebov met een sublieme pass. Mühlholz probeert naar een medespeler te passen. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Helm verovert de bal door een tackle van achteren. Helm geeft de bal voor. Lamoral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Polders de bal onder controle te krijgen. Asmussen rent richting de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 9:0

81e minuut.
Tavlaridis rent richting de bal. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen rent richting de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis passt de bal met de wreef. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel. Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mühlholz geeft de bal voor. Tavlaridis kopt de bal weg. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buck met een sublieme pass. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Belie bokst de bal weg. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 10:0

89e minuut.
Mühlholz geeft de bal voor. Daar is Buck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trust Bouwwerken 13%, FC Königsblau 87%.
Trust Bouwwerken - FC Königsblau 11:0