Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Königsblau Trust Bouwwerken
442 Tactiek -_-_-_-
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 45.4
average Schieten solid
poor Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Sokoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jam-Jam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jam-Jam met een sublieme pass. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mühlholz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jam-Jam kopt de bal weg. Asmussen rent richting de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:1

17e minuut.
Verbrughe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray verovert de bal door een tackle van achteren. Vitray geeft een lange en hoge pass. Asmussen rent richting de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mühlholz probeert naar een medespeler te passen. Cambalhota bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel. Belie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:2

22e minuut.
Daar is Mühlholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühlholz met een sublieme pass. Asmussen rent richting de bal. Asmussen schiet op doel. Buck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Polders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asmussen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asmussen neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:3

34e minuut.
Helm probeert naar een medespeler te passen. Cambalhota is nu in balbezit. Cambalhota passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jam-Jam met een snelle inworp. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray geeft de bal voor. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cambalhota onderschept slim de pass. Cambalhota geeft een hoge lob. Polders kan de bal niet met de borst controleren. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Helm passt de bal zonder na te denken. Vitray speelt de bal door. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:4

44e minuut.
Vitray passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mühlholz de bal. Mühlholz geeft de bal voor. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kermans rent richting de bal. Jam-Jam onderschept slim de pass. Jam-Jam geeft een lange en hoge pass. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Königsblau 71%, Trust Bouwwerken 29%.
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:4

48e minuut.
Asmussen is nu in balbezit. Nevens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asmussen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitray met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt D`Heuvaert de bal. Asmussen rent richting de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Buck probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
D`Heuvaert geeft de bal voor. Belie probeert naar een medespeler te passen. Vitray geeft de bal voor. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam geeft een hoge lob. Asmussen rent richting de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ... Polders probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cambalhota kopt de bal weg. Vitray met een sublieme pass. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buck de bal onder controle te krijgen. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:5

71e minuut.
Vitray passt de bal zonder na te denken. Jam-Jam heeft problemen om de bal te vangen. Jam-Jam passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Mühlholz speelt de bal door. Asmussen rent richting de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Kermans met de inworp. Vitray geeft een hoge lob. Daar is Asmussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vitray onderschept slim de pass. Vitray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Polders de bal. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Buck geeft een lange en hoge pass. Cambalhota kopt de bal weg. Mühlholz speelt de bal door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sokoli geeft de bal voor. Daar is Polders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:6

90e minuut.
Klungelig pakt Vitray de bal. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz geeft een lange en hoge pass. Asmussen rent richting de bal. Asmussen schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Königsblau 71%, Trust Bouwwerken 29%.
FC Königsblau - Trust Bouwwerken 0:6