Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lavina`s Boys fc Dorne
Lavina 4 Tactiek voor
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 48.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen average
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə passt de bal zonder na te denken. Larios rent richting de bal. Larios schiet op doel. Guréndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 1:0

6e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia met een sublieme pass. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Šabo rent richting de bal. İsgəndərzadə onderschept slim de pass. İsgəndərzadə passt de bal zonder na te denken. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios draait met de bal, schiet en ... Guréndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Szczyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia speelt de bal door. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 2:0

23e minuut.
Haxhia speelt de bal door. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə heeft problemen om de bal te vangen. İsgəndərzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Arce geeft een lange en hoge pass. Larios kopt de bal weg. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə schiet op doel. Guréndez bokst de bal weg. van Beveren met een sublieme pass. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ... Guréndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 3:0

32e minuut.
İsgəndərzadə passt de bal zonder na te denken. Arce rent richting de bal. Arce passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Larios de bal. Larios schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bednarek verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarek speelt de bal door. Larios rent richting de bal. Larios haalt uit met een fantastische trap. Guréndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 4:0

35e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal in één keer door. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 5:0

35e minuut.
Miraballes probeert naar een medespeler te passen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal in één keer door. Larios rent richting de bal. Larios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Guréndez trapt de bal weg. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza passt de bal in één keer door. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ... Guréndez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arce neemt de hoekschop. İsgəndərzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

39e minuut.
Haxhia met een sublieme pass. Klungelig pakt İsgəndərzadə de bal. İsgəndərzadə speelt de bal door. Larios rent richting de bal. Larios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 6:0

42e minuut.
Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal zonder na te denken. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lavina`s Boys 32%, fc Dorne 68%.
Lavina`s Boys - fc Dorne 7:0

50e minuut.
Shapira met een sublieme pass. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal zonder na te denken. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 8:0

52e minuut.
Arce kopt de bal weg. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt İsgəndərzadə de bal. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Loaiza probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə geeft de bal voor. Larios rent richting de bal. Larios schiet op doel. Guréndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bednarek passt de bal zonder na te denken. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə passt de bal zonder na te denken. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios haalt uit met een fantastische trap. Guréndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iellina verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bednarek zal de hoekschop nemen. Larios krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 9:0

60e minuut.
Larios heeft problemen om de bal te vangen. Larios passt de bal met de wreef. Iellina bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə onderschept slim de pass. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ... Guréndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Cuervo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cuervo passt de bal met de wreef. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə probeert naar een medespeler te passen. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 10:0

63e minuut.
Cernat komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Iellina bereikt de bal nog maar net als eerste. Iellina geeft een hoge lob. Arce kopt de bal weg. Larios is nu in balbezit. Larios draait met de bal, schiet en ... Guréndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Romaní komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cernat probeert de bal aan de voet te houden. Haxhia rent richting de bal. Haxhia passt de bal met de wreef. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 11:0

73e minuut.
van Daele komt het veld opgelopen.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vrancken komt het veld opgelopen. Romaní neemt de hoekschop. Cernat krijgt zijn hoofd ertegen. Guréndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vrancken kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cernat de bal onder controle te krijgen. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gvozdenović komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Iellina probeert de bal aan de voet te houden. Bednarek kopt de bal weg. Daar is Gvozdenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larios rent richting de bal. Larios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nave komt het veld opgelopen. Debuchy komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Gvozdenović de bal onder controle te krijgen. Larios rent richting de bal. Larios passt de bal zonder na te denken. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - fc Dorne 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lavina`s Boys 19%, fc Dorne 81%.
Lavina`s Boys - fc Dorne 12:0