Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade FC Königsblau
NewModded Tactiek 442
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 27.4
outstanding Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Bzdęga passt de bal in één keer door. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte passt de bal in één keer door. Buendía geeft een hoge lob. Bzdęga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulosa passt de bal zonder na te denken. Bzdęga rent richting de bal. Fam heeft problemen om de bal te vangen. Fam haalt uit met een fantastische trap. Belie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Simoen de bal. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte passt de bal met de wreef. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Belie bokst de bal weg.

15e minuut.
Fasianos onderschept slim de pass. Fasianos geeft een lange en hoge pass. Buck kopt de bal weg. Fam is nu in balbezit. Fam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert naar een medespeler te passen. Grabulosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Delmotte de bal. Delmotte schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Simoen rent richting de bal. Bzdęga verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdęga met een sublieme pass. Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa speelt de bal door. Delmotte rent richting de bal. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bzdęga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 2:0

34e minuut.
Grabulosa kopt de bal weg. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam passt de bal met de wreef. Delmotte rent richting de bal. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Buck probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fam neemt de hoekschop. Bzdęga springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Fam met een snelle inworp. Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa geeft een hoge lob. Bzdęga springt en kopt de bal. Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 3:0

38e minuut.
Fam is nu in balbezit. Daar is Fam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam passt de bal in één keer door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 4:0

40e minuut.
Delmotte passt de bal in één keer door. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía passt de bal met de wreef. Delmotte rent richting de bal. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Buck de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 5:0

41e minuut.
Dekort rent richting de bal. Walsschaerts is nu in balbezit. Bzdęga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bzdęga krijgt een gele kaart. Walsschaerts raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Walsschaerts kan niet meer verder spelen. Kermans komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga heeft problemen om de bal te vangen. Fam rent richting de bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 14%, FC Königsblau 86%.
FCTheBlade - FC Königsblau 5:0

46e minuut.
Delmotte geeft de bal voor. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Buck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 6:0

47e minuut.
Fam onderschept slim de pass. Fam probeert naar een medespeler te passen. Ledesma met een sublieme pass. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belie trapt de bal weg van het doel. Fam kopt de bal weg. Bzdęga heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga schiet op doel. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Belie met een harde bal richting middenveld. Grabulosa kopt de bal weg. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte rent richting de bal. Delmotte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Polders geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa geeft een lange en hoge pass. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bzdęga springt en kopt de bal. Buendía rent richting de bal. Buendía geeft de bal voor. Bzdęga springt en kopt de bal. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 7:0

55e minuut.
Grabulosa rent richting de bal. Grabulosa geeft een hoge lob. Buck kopt de bal weg. Daar is Fam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam geeft een lange en hoge pass. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 8:0

63e minuut.
Grabulosa geeft een hoge lob. Buck onderschept slim de pass. Bzdęga geeft een hoge lob. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía schiet op doel. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bzdęga is nu in balbezit. Buck verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buendía met de inworp. Grabulosa controleert de bal met de borst. Grabulosa geeft een hoge lob. Fam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Belie met een harde bal richting middenveld. Fam heeft problemen om de bal te vangen. Fam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grabulosa kopt de bal weg. Buendía rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nevens. Nevens krijgt een gele kaart. Buendía is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ledesma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 9:0

68e minuut.
Le Lettre is nu in balbezit. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte geeft de bal voor. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. Belie bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grabulosa neemt de hoekschop. Daar is Simoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Belie bokst de bal weg. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 10:0

71e minuut.
Belie speelt de bal door. Grabulosa kopt de bal weg. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buck heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC Königsblau 11:0

75e minuut.
Grabulosa speelt de bal door. Klungelig pakt Simoen de bal. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Grabulosa onderschept slim de pass. Grabulosa speelt de bal door. Fam is nu in balbezit. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 10%, FC Königsblau 90%.
FCTheBlade - FC Königsblau 11:0