Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la bomba Trust Bouwwerken
nieuw Tactiek -_-_-_-
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


13e minuut.
Domont rent richting de bal. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sembenotti begaat een overtreding. Sembenotti krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray geeft een lange en hoge pass. Smeets kopt de bal weg. Klungelig pakt Kjærulf de bal. Mühlholz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Azurmendy kopt de bal weg. Vitray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chávez. Chávez krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sokoli geeft een hoge lob. Azurmendy is nu in balbezit. Met opzet legt Asmussen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Asmussen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Asmussen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la bomba 47%, Trust Bouwwerken 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la bomba - Trust Bouwwerken 0:0

57e minuut.
Vitray met een sublieme pass. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkalaycı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavlaridis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tavlaridis kan niet meer verder spelen. D`Heuvaert komt het veld opgelopen. Vitray wilt de vrije trap nemen. Voicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la bomba 54%, Trust Bouwwerken 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la bomba - Trust Bouwwerken 0:0