Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liège 04 Youth Academy Belgium
Normal Tactiek WorldMid
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 57.7
slecht Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Putte speelt de bal door. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki passt de bal in één keer door. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:1

3e minuut.
Zambrano passt de bal in één keer door. Zawada rent richting de bal. Zawada speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Heyninck rent richting de bal. Heyninck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mengüalpoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulijoki geeft een lange en hoge pass. Quintijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Daar is Siikalampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siikalampi geeft een hoge lob. Daar is Moorkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zawada met een sublieme pass. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:2

13e minuut.
Deutsch verovert de bal door een tackle van achteren. Deutsch met een sublieme pass. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Tulijoki schiet op doel. Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:3

14e minuut.
Vercauteren met een sublieme pass. Daar is Moorkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moorkens verovert de bal door een tackle van achteren. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Quintijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Tulijoki de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:4

16e minuut.
Heyninck geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fiers de bal onder controle te krijgen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch geeft een hoge lob. Tulijoki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:5

26e minuut.
Putte kopt de bal weg. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zambrano schiet op doel. Moorkens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mengüalpoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zambrano de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:6

33e minuut.
Dierickx is nu in balbezit. Zawada onderschept slim de pass. Zawada geeft een lange en hoge pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:7

36e minuut.
Dierickx is nu in balbezit. Tulijoki onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu geeft een hoge lob. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:8

42e minuut.
Moorkens is nu in balbezit. Moorkens passt de bal met de wreef. Deutsch speelt de bal door. Klungelig pakt Zambrano de bal. Zambrano schiet op doel. De bal raakt de paal. Fiers probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deutsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putte geeft de bal voor. Tulijoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 87%, Youth Academy Belgium 13%.
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:8

47e minuut.
Zawada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Putte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulijoki de bal. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:9

49e minuut.
Siikalampi geeft een lange en hoge pass. Zambrano kopt de bal weg. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki schiet op doel. Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Quintijn trapt de bal weg. Putte kopt de bal weg. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:10

51e minuut.
Putte passt de bal zonder na te denken. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch met een sublieme pass. Tulijoki heeft problemen om de bal te vangen. Tulijoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Putte speelt de bal door. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:11

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Moorkens de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mengüalpoğlu neemt de hoekschop. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:12

60e minuut.
Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:13

61e minuut.
Daar is Dierickx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawada is nu in balbezit. Zawada passt de bal zonder na te denken. Daar is Tulijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zawada is nu in balbezit. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heyninck de bal onder controle te krijgen. Zambrano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tulijoki passt de bal zonder na te denken. Daar is Mengüalpoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu met een sublieme pass. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mengüalpoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Moorkens heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:14

70e minuut.
Zawada passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu met een sublieme pass. Heyninck speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Heyninck met een harde bal richting middenveld. Fiers kopt de bal weg. Daar is Tulijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Quintijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:15

73e minuut.
Tulijoki schiet op doel. Moorkens probeert de bal aan de voet te houden. Deutsch kopt de bal weg. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quintijn met een harde bal richting middenveld. Mengüalpoğlu kopt de bal weg. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tulijoki passt de bal met de wreef. Zawada met een sublieme pass. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:16

80e minuut.
Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki passt de bal met de wreef. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Quintijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mengüalpoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zambrano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Zawada probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft een hoge lob. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:17

88e minuut.
Quintijn met een harde bal richting middenveld. Zawada rent richting de bal. Zawada met een sublieme pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 84%, Youth Academy Belgium 16%.
FC Liège 04 - Youth Academy Belgium 0:18