Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los_Blancos FC Liège 04
4-4-2 aanval Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


4e minuut.
Gavorskis speelt de bal door. Moreay probeert naar een medespeler te passen. Hjaltson rent richting de bal. Hjaltson geeft een lange en hoge pass. Gmyrek krijgt zijn hoofd ertegen. Quintijn bokst de bal weg.

5e minuut.
Moorkens geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Michelena de bal onder controle te krijgen. Michelena geeft een lange en hoge pass. Geshev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 1:0

8e minuut.
Moreay geeft een hoge lob. Daar is Gavorskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavorskis passt de bal met de wreef. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek passt de bal met de wreef. Videla is nu in balbezit. Videla geeft de bal voor. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen. Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Claessens rent richting de bal. Gavorskis onderschept slim de pass. Gavorskis met een sublieme pass. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla geeft een hoge lob. Geshev kopt de bal weg. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Quintijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek geeft een hoge lob. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen. Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 2:0

16e minuut.
Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreay is nu in balbezit. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek schiet op doel. Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 3:0

17e minuut.
Moreay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Degrelle komt het veld opgelopen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelena met de inworp. Hjaltson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjaltson geeft de bal voor. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 4:0

19e minuut.
Doeltrap. Quintijn trapt de bal weg van het doel. Videla kopt de bal weg. Gmyrek kan de bal niet met de borst controleren. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 5:0

22e minuut.
Geshev geeft een lange en hoge pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek geeft een hoge lob. Michelena is nu in balbezit. Michelena geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Videla kopt de bal weg. Geshev rent richting de bal. Geshev passt de bal in één keer door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 6:0

26e minuut.
Hjaltson passt de bal met de wreef. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena probeert naar een medespeler te passen. Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De Laet is nu in balbezit. De Laet speelt de bal door. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 7:0

28e minuut.
De Laet passt de bal met de wreef. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjaltson probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Paal! Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ... Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 8:0

30e minuut.
Degrelle passt de bal zonder na te denken. Claessens probeert de bal aan de voet te houden. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel. Heyninck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Moorkens de bal. Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Heyninck rent richting de bal. Heyninck geeft een lange en hoge pass. Hjaltson met een sublieme pass. Michelena rent richting de bal. Michelena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quintijn speelt de bal door. Videla kopt de bal weg. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 9:0

41e minuut.
Michelena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gmyrek de bal. Gmyrek probeert naar een medespeler te passen. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. Quintijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moorkens is nu in balbezit. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev kan de bal niet met de borst controleren. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 10:0

42e minuut.
Gavorskis onderschept slim de pass. Gavorskis speelt de bal door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 17%, FC Liège 04 83%.
Los_Blancos - FC Liège 04 11:0

47e minuut.
Bailescu geeft de bal voor. Daar is Videla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videla geeft de bal voor. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 12:0

48e minuut.
Orzeszek geeft een hoge lob. Michelena is nu in balbezit. Michelena passt de bal zonder na te denken. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 13:0

52e minuut.
Gavorskis geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Quintijn met een harde bal richting middenveld. Videla is nu in balbezit. Videla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Beké kopt de bal weg. Degrelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hjaltson speelt de bal door. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Heyninck met een snelle inworp. Videla rent richting de bal. Videla met een sublieme pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Quintijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 14:0

57e minuut.
Daar is Bergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videla rent richting de bal. Videla passt de bal zonder na te denken. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 15:0

59e minuut.
Videla rent richting de bal. Videla geeft een hoge lob. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel. Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 16:0

62e minuut.
Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek geeft een lange en hoge pass. Geshev heeft problemen om de bal te vangen. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Quintijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 17:0

67e minuut.
Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavorskis onderschept slim de pass. Gavorskis passt de bal zonder na te denken. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 18:0

71e minuut.
Moorkens heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 19:0

72e minuut.
Hjaltson passt de bal met de wreef. Michelena rent richting de bal. Michelena geeft een lange en hoge pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 20:0

75e minuut.
Quintijn trapt de bal weg van het doel. Bøen is nu in balbezit. Bøen passt de bal zonder na te denken. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek geeft een hoge lob. Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geshev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 21:0

78e minuut.
Gavorskis geeft een hoge lob. Moorkens kopt de bal weg. Annaert kan de bal niet met de borst controleren. Videla rent richting de bal. Videla geeft een lange en hoge pass. Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 22:0

80e minuut.
Heyninck geeft een lange en hoge pass. Daar is Videla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videla met een sublieme pass. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 23:0

84e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko onderschept slim de pass. Kolonko geeft een hoge lob. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel. Quintijn bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gavorskis verovert de bal door een tackle van achteren. Gavorskis met een sublieme pass. Gmyrek heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 24:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Beké de bal onder controle te krijgen. Michelena rent richting de bal. Michelena probeert naar een medespeler te passen. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Quintijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Quintijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 25:0

89e minuut.
Videla is nu in balbezit. Daar is Videla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videla geeft een hoge lob. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 26:0

90e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Degrelle probeert naar een medespeler te passen. Claessens is nu in balbezit. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - FC Liège 04 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 11%, FC Liège 04 89%.
Los_Blancos - FC Liège 04 27:0