Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Leuven Coon and friends
jappe Tactiek Wonder Tweek
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


14e minuut.
D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker geeft de bal voor. de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz haalt uit met een fantastische trap. van Meir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Coon and friends 1:0

19e minuut.
Holoubek verovert de bal door een tackle van achteren. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín is nu in balbezit. Padín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dossche probeert naar een medespeler te passen. Padín is nu in balbezit. Grün is nu in balbezit. Padín verovert de bal door een tackle van achteren. Padín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Holoubek kopt de bal weg. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padín is nu in balbezit. Padín schiet op doel. van Meir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Coon and friends 2:0

28e minuut.
Plaskie geeft een hoge lob. D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Nonckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Padín rent richting de bal. Padín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Demol probeert naar een medespeler te passen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín verovert de bal door een tackle van achteren. Padín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Coon and friends 3:0

43e minuut.
Nonckiewicz geeft de bal voor. Holoubek is nu in balbezit. Holoubek geeft een lange en hoge pass. Padín is nu in balbezit. Padín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 48%, Coon and friends 52%.
United Leuven - Coon and friends 3:0

47e minuut.
Holoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe verovert de bal door een tackle van achteren. Padín verovert de bal door een tackle van achteren. Padín schiet op doel. van Meir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Coon and friends 4:0

53e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe met een sublieme pass. Klungelig pakt Verbraken de bal. Holoubek rent richting de bal. Holoubek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Padín onderschept slim de pass. Holoubek rent richting de bal. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Coon and friends 5:0

67e minuut.
Demol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Padín de bal. Holoubek rent richting de bal. Padín rent richting de bal. Padín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Holoubek rent richting de bal. Padín is nu in balbezit. Padín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Coon and friends 6:0

78e minuut.
Verbrugghen passt de bal in één keer door. Plaskie is nu in balbezit. Plaskie passt de bal met de wreef. Gusmão rent richting de bal. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Rondeau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Holoubek is nu in balbezit. Dossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche passt de bal met de wreef. Padín rent richting de bal. Padín schiet op doel. van Meir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 47%, Coon and friends 53%.
United Leuven - Coon and friends 6:0