Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVS `SVK` Rokade Bowl Area
05 Tactiek 343 middelijn
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 52.4
formidable Schieten very good
very good Passen good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Praharevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharevich geeft een hoge lob. Daar is Miera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanownik is nu in balbezit. Kanownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 1:0

9e minuut.
Kälin rent richting de bal. Adames rent richting de bal. Kälin rent richting de bal. Adames geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kälin de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Bodicico rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 1:1

17e minuut.
Frutiger probeert naar een medespeler te passen. Bodicico rent richting de bal. Kälin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodicico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frutiger neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Miera is nu in balbezit. Miera geeft een hoge lob. Kanownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 2:1

26e minuut.
Foriers onderschept slim de pass. Foriers geeft een lange en hoge pass. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. Gagliardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 3:1

28e minuut.
Bartholomeu is nu in balbezit. Bodicico is nu in balbezit. Foriers begaat een overtreding. Foriers krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Łachacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bicho rent richting de bal. Bicho met een sublieme pass. Praharevich rent richting de bal. Praharevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharevich rent richting de bal. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Kanownik springt en kopt de bal. Gagliardo bokst de bal weg.

39e minuut.
Miera probeert de bal met de borst te controleren. Ammann is nu in balbezit. Ammann passt de bal in één keer door. Kanownik rent richting de bal. Kanownik draait met de bal, schiet en ... Gagliardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kälin onderschept slim de pass. Kälin speelt de bal door. Kanownik is nu in balbezit. Kanownik haalt uit met een fantastische trap. Gagliardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Praharevich rent richting de bal. Praharevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 4:1

45e minuut.
Bicho kopt de bal weg. Łachacz is nu in balbezit. Praharevich onderschept slim de pass. Praharevich heeft problemen om de bal te vangen. Praharevich haalt uit met een fantastische trap. Gagliardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kanownik is nu in balbezit. Kanownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 5:1

45e minuut.
Tobalski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 54%, Rokade Bowl Area 46%.
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 5:1

51e minuut.
Kälin kopt de bal weg. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Kanownik is nu in balbezit. Kanownik draait met de bal, schiet en ... Gagliardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 6:1

55e minuut.
Kälin verovert de bal door een tackle van achteren. Kälin geeft de bal voor. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski schiet op doel. Gagliardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 7:1

58e minuut.
Frutiger passt de bal zonder na te denken. Nedeljkov is nu in balbezit. Bodicico onderschept slim de pass. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nedeljkov passt de bal zonder na te denken. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tobalski zijn tegenspeler op de grond. Tobalski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Oğuzel geeft de bal voor. Ammann rent richting de bal. Ammann heeft problemen om de bal te vangen. Ammann geeft een hoge lob. Daar is Tobalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kanownik rent richting de bal. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanownik onderschept slim de pass. Kanownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 61%, Rokade Bowl Area 39%.
KVS `SVK` - Rokade Bowl Area 8:1