Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Bo Beerzel CharleKing Football Club
Muniz Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Linna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linna probeert naar een medespeler te passen. Rolón speelt de bal door. Klungelig pakt Teletubiański de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 1:0

6e minuut.
Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert geeft een lange en hoge pass. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel. Verdonck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 2:0

10e minuut.
Oltran kopt de bal weg. Daar is Linna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linna probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Linna is nu in balbezit. Linna passt de bal in één keer door. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis is nu in balbezit. Karavatakis haalt uit met een fantastische trap. Verdonck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Karavatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatakis probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 3:0

14e minuut.
Oltran is nu in balbezit. Oltran geeft de bal voor. Daar is Engels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 4:0

19e minuut.
Rogiers passt de bal zonder na te denken. Oltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltran geeft de bal voor. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 5:0

20e minuut.
Philips passt de bal met de wreef. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evrard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Oltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltran passt de bal zonder na te denken. Karavatakis rent richting de bal. Karavatakis draait met de bal, schiet en ... Van Buyten probeert de bal aan de voet te houden. Verdonck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

28e minuut.
Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo geeft een hoge lob. Daar is Engels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 6:0

30e minuut.
Serwy is nu in balbezit. Karavatakis onderschept slim de pass. Karavatakis speelt de bal door. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Linna de bal. Linna probeert naar een medespeler te passen. Oltran geeft een lange en hoge pass. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Karavatakis passt de bal met de wreef. Rolón is nu in balbezit. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Bo Beerzel 18%, CharleKing Football Club 82%.
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 6:0

48e minuut.
Karavatakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boterberg zijn tegenspeler op de grond. Oltran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oltran wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltran onderschept slim de pass. Daar is Oltran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis passt de bal in één keer door. Daar is Teletubiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teletubiański draait met de bal, schiet en ... Verdonck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 7:0

54e minuut.
Linna rent richting de bal. Linna passt de bal zonder na te denken. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel. Verdonck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 8:0

57e minuut.
Oltran onderschept slim de pass. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltran onderschept slim de pass. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis schiet op doel. Verdonck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 9:0

59e minuut.
Rogiers is nu in balbezit. Nantes verovert de bal door een tackle van achteren. Nantes speelt de bal door. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oltran kopt de bal weg. Klungelig pakt Laurijssen de bal. Linna met een sublieme pass. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 10:0

69e minuut.
Oltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltran passt de bal zonder na te denken. Linna speelt de bal door. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Engels is nu in balbezit. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Teletubiański de bal. Rolón is nu in balbezit. Rolón draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oltran passt de bal met de wreef. Vervaecke is nu in balbezit. Nantes verovert de bal door een tackle van achteren. Rolón rent richting de bal. Rolón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Coster kopt de bal weg. Linna rent richting de bal. Linna geeft de bal voor. Karavatakis rent richting de bal. Karavatakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 11:0

79e minuut.
Linna passt de bal zonder na te denken. Nantes is nu in balbezit. Nantes passt de bal met de wreef. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón passt de bal met de wreef. Karavatakis probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 12:0

84e minuut.
Nantes is nu in balbezit. Rolón rent richting de bal. Rolón passt de bal met de wreef. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 13:0

88e minuut.
Daar is Van Buyten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatakis passt de bal zonder na te denken. Linna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Verdonck trapt de bal weg van het doel. Oltran kopt de bal weg. Teletubiański heeft problemen om de bal te vangen. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Bo Beerzel 15%, CharleKing Football Club 85%.
KFC Bo Beerzel - CharleKing Football Club 13:0