Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Benfica Saints
3_5_2_a Tactiek mourinho
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pachelski zal de hoekschop nemen. Bianco rent richting de bal. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Roels rent richting de bal. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas speelt de bal door. Bianco is nu in balbezit. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Piatas met een snelle inworp. Anthonissen is nu in balbezit. Rępał onderschept slim de pass. Rępał geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap. Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Benfica Saints 0:1

24e minuut.
Pachelski rent richting de bal. Pachelski geeft de bal voor. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap. Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Piatas passt de bal in één keer door. Rępał rent richting de bal. Rępał speelt de bal door. Klungelig pakt Bianco de bal. Bianco schiet op doel. Timmermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Degraeve raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keersmaekers komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela geeft een lange en hoge pass. Rępał kopt de bal weg. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beijers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 66%, Benfica Saints 34%.
hbt aalst - Benfica Saints 0:1

47e minuut.
Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beijers onderschept slim de pass. Beijers speelt de bal door. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco schiet op doel. Timmermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mentone speelt de bal door. Mezaroş rent richting de bal. Hazard is nu in balbezit. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mezaroş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Roels speelt de bal door. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen passt de bal met de wreef. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bianco passt de bal in één keer door. Rępał is nu in balbezit. Rępał passt de bal zonder na te denken. Bianco rent richting de bal. Bianco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dzik kopt de bal weg. Daar is Peer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas speelt de bal door. Bianco is nu in balbezit. Bianco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bianco verovert de bal door een tackle van achteren. Bianco geeft een lange en hoge pass. Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezaroş draait met de bal, schiet en ... Vandenhout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Timmermans bokst de bal weg.

74e minuut.
Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogels is nu in balbezit. Bianco verovert de bal door een tackle van achteren. Bianco schiet op doel. Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Benfica Saints 0:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çüngüş komt het veld opgelopen. D`Elia komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rępał onderschept slim de pass. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco schiet op doel. Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Benfica Saints 0:3

90e minuut.
Vogels kopt de bal weg. Çüngüş is nu in balbezit. Anthonissen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anthonissen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 60%, Benfica Saints 40%.
hbt aalst - Benfica Saints 0:3