Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica Saints Bens Boys
Rogerbowl Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 24.7
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


33e minuut.
Henckens is nu in balbezit. Yutong verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong heeft problemen om de bal te vangen. Yutong haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt De Schrijver de bal. Topan rent richting de bal. Topan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bronner kopt de bal weg. De Schrijver rent richting de bal. De Schrijver speelt de bal door. Topan is nu in balbezit. Topan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Topan probeert naar een medespeler te passen. Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bondăreţ zijn tegenspeler op de grond. Becks roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Becks kan niet meer verder spelen. Denayer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 32%, Bens Boys 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica Saints - Bens Boys 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porozo komt het veld opgelopen. Pozo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachelski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronner speelt de bal door. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vasserot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gridean. Vasserot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huysmans met een snel genomen vrije trap. Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft de bal voor. Verkaemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkaemer geeft de bal voor. Delouvroy bokst de bal weg. Delouvroy met een sublieme pass. Pozo kopt de bal weg. Porozo rent richting de bal. Porozo draait met de bal, schiet en ... Vandecauter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bens Boys 1:0

61e minuut.
Porozo rent richting de bal. Lejeune rent richting de bal. Porozo verovert de bal door een tackle van achteren. Porozo schiet op doel. Vandecauter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bens Boys 2:0

63e minuut.
Piatas passt de bal met de wreef. Pozo rent richting de bal. Pozo passt de bal met de wreef. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaeminck geeft de bal voor. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel. De bal raakt de paal. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vandecauter trapt de bal weg van het doel. Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Porozo rent richting de bal. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bens Boys 3:0

70e minuut.
Keihäs komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vandecauter speelt de bal door. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski geeft de bal voor. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pachelski met een sublieme pass. Bronner met een sublieme pass. Keihäs probeert naar een medespeler te passen. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter bokst de bal weg.

81e minuut.
De Schrijver rent richting de bal. Keihäs onderschept slim de pass. Keihäs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo draait met de bal, schiet en ... Vandecauter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Keihäs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keihäs passt de bal met de wreef. Porozo rent richting de bal. Porozo schiet op doel. Vandecauter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Steenwinckel rent richting de bal. Vlaeminck onderschept slim de pass. Vlaeminck geeft een lange en hoge pass. Pozo rent richting de bal. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bens Boys 4:0

86e minuut.
Vlaeminck met de inworp. Keihäs rent richting de bal. Keihäs passt de bal in één keer door. Porozo is nu in balbezit. Porozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bens Boys 5:0

88e minuut.
Bronner speelt de bal door. Keihäs geeft de bal voor. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ... Vandecauter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bens Boys 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 27%, Bens Boys 73%.
Benfica Saints - Bens Boys 6:0