Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVH FC Laakdal FC Loboys
352 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten very good
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


3e minuut.
Jęsiak speelt de bal door. Fernández Nicolás kopt de bal weg. Alfaro controleert de bal met de borst. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel. Pomorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
García Valdivieso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alcaçova komt het veld opgelopen. Smolinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hille met een sublieme pass. Alcaçova rent richting de bal. Alcaçova haalt uit met een fantastische trap. Jęsiak bokst de bal weg.

10e minuut.
Hille kopt de bal weg. Daar is Alcaçova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordu is nu in balbezit. Alcaçova verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaçova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Georgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens is nu in balbezit. Met opzet legt Georgiadis zijn tegenspeler op de grond. Martens roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Martens kan niet meer verder spelen. Vercammen komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vercammen kopt de bal weg. Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimnesis begaat een overtreding. Laimnesis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 56%, FC Loboys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - FC Loboys 0:0

58e minuut.
Daar is Fernández Nicolás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Nicolás passt de bal zonder na te denken. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - FC Loboys 0:1

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toderaşca komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Laimnesis is nu in balbezit. Laimnesis geeft een hoge lob. Monagas heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vercammen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hille kan de bal niet met de borst controleren. Hille geeft een lange en hoge pass. Jęsiak bokst de bal weg. Toderaşca maakt een snoekduik en kopt de bal. Jęsiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - FC Loboys 1:1

72e minuut.
Vercammen geeft een lange en hoge pass. Qualizza geeft een lange en hoge pass. Daar is Ordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - FC Loboys 2:1

82e minuut.
Blūms rent richting de bal. Blūms passt de bal in één keer door. Laimnesis speelt de bal door. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ... Pomorski bokst de bal weg.

83e minuut.
Vercammen is nu in balbezit. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Qualizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap. Pomorski bokst de bal weg. Biesiada maakt een snoekduik en kopt de bal. Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - FC Loboys 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 50%, FC Loboys 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - FC Loboys 2:2