Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Benchwarmers Bert`s Angels
MN Blitz 5 Tactiek Vier man
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt İnce de bal. İnce geeft de bal voor. Konarski is nu in balbezit. Moldakaraev onderschept slim de pass. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap. Clymans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Bert`s Angels 1:0

9e minuut.
Groń is nu in balbezit. Groń geeft een lange en hoge pass. Pavone kopt de bal weg. Moldakaraev probeert de bal met de borst te controleren. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Groń geeft een lange en hoge pass. Brogi rent richting de bal. Nuyens begaat een overtreding. Nuyens krijgt een gele kaart.

16e minuut.
İnce geeft de bal voor. Nazăr kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Konarski de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Bartrés is nu in balbezit. Mendoza is nu in balbezit. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Nazăr onderschept slim de pass. Nazăr geeft een lange en hoge pass. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:0

22e minuut.
Bezzaz geeft de bal voor. Bobeş heeft problemen om de bal te vangen. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara haalt uit met een fantastische trap. Dagić probeert de bal aan de voet te houden. Kribalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Van Besauw met een sublieme pass. Bartrés is nu in balbezit. Bobeş rent richting de bal. Skabara verovert de bal door een tackle van achteren. Skabara schiet op doel. Kribalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tamiazzo rent richting de bal. Bezzaz onderschept slim de pass. Bezzaz geeft een hoge lob. Skabara rent richting de bal. Skabara draait met de bal, schiet en ... Kribalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Groń met een sublieme pass. Klungelig pakt Frais de bal. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés haalt uit met een fantastische trap. Groń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:1

27e minuut.
Nazăr rent richting de bal. Campanile onderschept slim de pass. Campanile geeft een lange en hoge pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:2

29e minuut.
Bezzaz met een sublieme pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés rent richting de bal. Bartrés draait met de bal, schiet en ... Kribalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:3

34e minuut.
Bezzaz passt de bal zonder na te denken. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza passt de bal zonder na te denken. Bartrés rent richting de bal. Bartrés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Skabara probeert naar een medespeler te passen. Bartrés rent richting de bal. Bartrés geeft een lange en hoge pass. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:4

42e minuut.
Groń kopt de bal weg. Tamiazzo heeft problemen om de bal te vangen. Bezzaz met een sublieme pass. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 55%, Bert`s Angels 45%.
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:4

49e minuut.
Pavone geeft een hoge lob. Inworp. Tamiazzo met de inworp. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nuyens is nu in balbezit. Brogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuyens onderschept slim de pass. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara draait met de bal, schiet en ... Kribalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bobeş geeft een hoge lob. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal in één keer door. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Nuyens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuyens geeft de bal voor. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:5

72e minuut.
Frais rent richting de bal. Van Besauw probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bezzaz de bal. Bezzaz passt de bal in één keer door. Van Besauw geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tamiazzo speelt de bal door. Frais is nu in balbezit. Frais geeft een lange en hoge pass. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nuyens is nu in balbezit. Nuyens geeft de bal voor. Daar is Dagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Konarski onderschept slim de pass. Konarski passt de bal met de wreef. Mijal speelt de bal door. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 51%, Bert`s Angels 49%.
The Benchwarmers - Bert`s Angels 2:5