Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
globeshotters KV Zanzibar
3-5-2 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem passt de bal met de wreef. Strama is nu in balbezit. Strama haalt uit met een fantastische trap. Pauwels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - KV Zanzibar 1:0

5e minuut.
Peinado rent richting de bal. Peinado passt de bal met de wreef. Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem draait met de bal, schiet en ... Pauwels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - KV Zanzibar 2:0

9e minuut.
Alexandre onderschept slim de pass. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Goethals tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goethals krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Boretz geeft de bal voor. Daar is Engelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - KV Zanzibar 2:1

19e minuut.
Berdys speelt de bal door. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baróti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baróti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Verheyen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rym met een snelle inworp. Alexandre geeft de bal voor. Nádai springt en kopt de bal. Deroo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft een hoge lob. Rudolph bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama onderschept slim de pass. Strama schiet op doel. Pauwels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Alexandre is nu in balbezit. Strama verovert de bal door een tackle van achteren. Berdys begaat een overtreding. Strama moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Strama kan niet meer verder spelen. Tecuari komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Baróti speelt de bal door. Rudolph geeft de bal voor. Klungelig pakt Engelen de bal. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński schiet op doel. Deroo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
globeshotters - KV Zanzibar 2:2

40e minuut.
Wolny is nu in balbezit. Nádai onderschept slim de pass. Nádai probeert naar een medespeler te passen. Boretz is nu in balbezit. Boretz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 52%, KV Zanzibar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
globeshotters - KV Zanzibar 2:2

59e minuut.
Ott onderschept slim de pass. Ott met een sublieme pass. Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Pauwels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Jurczyga passt de bal in één keer door. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Deroo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - KV Zanzibar 2:3

63e minuut.
Briët is nu in balbezit. Briët speelt de bal door. Ott rent richting de bal. Wolny geeft een lange en hoge pass. Tecuari springt en kopt de bal. Pauwels bokst de bal weg. Paal!

65e minuut.
Engelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Briët geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wańkowicz de bal. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rudolph geeft een lange en hoge pass. Verheyen kopt de bal weg. Peinado is nu in balbezit. Peinado geeft een lange en hoge pass. Tecuari krijgt zijn hoofd ertegen. Pauwels bokst de bal weg.

89e minuut.
Ott probeert naar een medespeler te passen. Tecuari probeert de bal met de borst te controleren. Tecuari passt de bal met de wreef. Daar is Rijsseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijsseghem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Pauwels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 43%, KV Zanzibar 57%.
globeshotters - KV Zanzibar 2:3