Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Den Beste locomotivmoscow
4312 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Alberti rent richting de bal. Alberti met een sublieme pass. Pranagal rent richting de bal. Pranagal geeft een hoge lob. Madero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Forné verovert de bal door een tackle van achteren. Forné haalt uit met een fantastische trap. Egüén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Syper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan speelt de bal door. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - locomotivmoscow 1:0

13e minuut.
Regan onderschept slim de pass. Regan geeft een hoge lob. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel. Vollmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - locomotivmoscow 2:0

14e minuut.
Lefèvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefèvre geeft de bal voor. Forné is nu in balbezit. Forné haalt uit met een fantastische trap. Egüén probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Muller kopt de bal weg. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilga. Wilga krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Talbott neemt vlug de vrije trap. Alberti met een sublieme pass. Pranagal heeft problemen om de bal te vangen. Pranagal geeft de bal voor. Madero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Alberti rent richting de bal. Regan verovert de bal door een tackle van achteren. Regan met een sublieme pass. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - locomotivmoscow 3:0

33e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Pranagal rent richting de bal. Pranagal geeft een lange en hoge pass. Madero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - locomotivmoscow 3:1

44e minuut.
Talbott geeft de bal voor. Pillai heeft problemen om de bal te vangen. Sanders onderschept slim de pass. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 54%, locomotivmoscow 46%.
Fc Den Beste - locomotivmoscow 3:1

48e minuut.
Markelj verovert de bal door een tackle van achteren. Markelj geeft een lange en hoge pass. Pillai probeert de bal met de borst te controleren. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - locomotivmoscow 4:1

50e minuut.
Alberti is nu in balbezit. Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Gera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gera krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Blondel probeert naar een medespeler te passen. Regan rent richting de bal. Regan passt de bal met de wreef. Gera rent richting de bal. Gera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gera passt de bal zonder na te denken. Lefèvre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blondel. Blondel krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Mäekallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders is nu in balbezit. Pillai verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Alberti rent richting de bal. Alberti geeft een lange en hoge pass. Talbott verovert de bal door een tackle van achteren. Lefèvre geeft een hoge lob. Forné krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - locomotivmoscow 4:2

80e minuut.
Wilga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pranagal de bal. Pranagal geeft de bal voor. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Markelj geeft een hoge lob. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skosogorienko. Sanders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanders komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pillai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillai geeft een hoge lob. Puga met een sublieme pass. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 54%, locomotivmoscow 46%.
Fc Den Beste - locomotivmoscow 4:2