Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow fc ganda
442 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 53
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Gera is nu in balbezit. Gera passt de bal zonder na te denken. Pranagal speelt de bal door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Pypers is nu in balbezit. Pypers geeft een lange en hoge pass. Garde heeft problemen om de bal te vangen. Garde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Syper verovert de bal door een tackle van achteren. Lefèvre is nu in balbezit. Lefèvre geeft de bal voor. Klungelig pakt Forné de bal. Forné draait met de bal, schiet en ... Dall`Ora bokst de bal weg.

15e minuut.
Alves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madero probeert naar een medespeler te passen. Forné bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor controleert de bal met de borst. Forné bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc ganda 1:0

18e minuut.
Syper rent richting de bal. Diri verovert de bal door een tackle van achteren. Garde is nu in balbezit. Garde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
locomotivmoscow - fc ganda 1:1

22e minuut.
Sutela geeft de bal voor. Gera probeert naar een medespeler te passen. Butor onderschept slim de pass. Pranagal geeft de bal voor. Madero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forné is nu in balbezit. Forné schiet op doel. Dall`Ora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc ganda 2:1

24e minuut.
Butor onderschept slim de pass. Butor geeft een lange en hoge pass. Alberti speelt de bal door. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Diri is nu in balbezit. Lefèvre onderschept slim de pass. Lefèvre probeert naar een medespeler te passen. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Madero de bal. Cooper is nu in balbezit. Madero onderschept slim de pass. Madero schiet op doel. Dall`Ora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sutela heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Ora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forné rent richting de bal. Forné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc ganda 3:1

31e minuut.
Madero is nu in balbezit. Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero rent richting de bal. Gera geeft de bal voor. Forné krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dall`Ora trapt de bal weg. Pranagal probeert de bal met de borst te controleren. Pranagal met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ... Dall`Ora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Garde is nu in balbezit. Syper verovert de bal door een tackle van achteren. Syper passt de bal zonder na te denken. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gera speelt de bal door. Forné rent richting de bal. Forné draait met de bal, schiet en ... Butor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dall`Ora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Garde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pillai. Garde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sutela met een snel genomen vrije trap. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen. Vollmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 34%, fc ganda 66%.
locomotivmoscow - fc ganda 3:1

46e minuut.
Alves probeert naar een medespeler te passen. Diri rent richting de bal. Diri passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Vollmann trapt de bal weg. Gera kan de bal niet met de borst controleren. Gera passt de bal zonder na te denken. Forné bereikt de bal nog maar net als eerste. Forné haalt uit met een fantastische trap. Dall`Ora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc ganda 4:1

53e minuut.
Forné passt de bal in één keer door. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal passt de bal met de wreef. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera passt de bal met de wreef. Forné is nu in balbezit. Forné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Syper passt de bal met de wreef. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero geeft een lange en hoge pass. Forné springt en kopt de bal. Dall`Ora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc ganda 5:1

70e minuut.
Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Garde speelt de bal door. Skosogorienko is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Vollmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc ganda 5:2

78e minuut.
Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero probeert naar een medespeler te passen. Forné is nu in balbezit. Forné schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Gera is nu in balbezit. Gera passt de bal met de wreef. Madero is nu in balbezit. Madero geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Dall`Ora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilga met de inworp. Pranagal geeft een hoge lob. Madero maakt een snoekduik en kopt de bal. Dall`Ora probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 42%, fc ganda 58%.
locomotivmoscow - fc ganda 5:2