Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Den Beste Tempo
4312 Tactiek jajola
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 42.6
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Inworp. Regan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puga rent richting de bal. Puga geeft de bal voor. Coquart kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Smet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regan is nu in balbezit. Regan speelt de bal door. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel. Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Van Eetvelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Hongenaert begaat een overtreding. Hongenaert krijgt een gele kaart. Mäekallas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mäekallas wilt de vrije trap nemen. Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Mäekallas de bal. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan passt de bal met de wreef. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas schiet op doel. Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Born rent richting de bal. Callaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts met een sublieme pass. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hoceden verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoceden. Hoceden krijgt een gele kaart. Mäekallas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mäekallas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Tempo 1:0

30e minuut.
Coquart onderschept slim de pass. Coquart passt de bal zonder na te denken. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas onderschept slim de pass. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mäekallas passt de bal in één keer door. Regan rent richting de bal. Regan probeert naar een medespeler te passen. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
de Rycke heeft problemen om de bal te vangen. de Rycke geeft de bal voor. Van Eetvelde heeft problemen om de bal te vangen. Callaerts rent richting de bal. Callaerts schiet op doel. Egüén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Graef is nu in balbezit. De Graef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Den Beste - Tempo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 41%, Tempo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Den Beste - Tempo 1:1

67e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke onderschept slim de pass. Markelj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markelj krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Regan geeft een hoge lob. Muller rent richting de bal. Met opzet legt de Rycke zijn tegenspeler op de grond. de Rycke krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Van Eetvelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts passt de bal met de wreef. De Graef is nu in balbezit. De Graef draait met de bal, schiet en ... Egüén bokst de bal weg. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Tempo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 44%, Tempo 56%.
Fc Den Beste - Tempo 1:2