Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Samha FC fc ganda
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.2 gemiddelde waardering 48.1
matig Schieten solide
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutela verovert de bal door een tackle van achteren. Sutela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hranda de bal. Hranda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Diri passt de bal in één keer door. Hranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranda speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Doeltrap. Kalkbrenner met een harde bal richting middenveld. Žuža kopt de bal weg. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - fc ganda 0:1

28e minuut.
Sutela rent richting de bal. Sutela geeft een hoge lob. Diri met een sublieme pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Žuža rent richting de bal. Žuža geeft een hoge lob. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - fc ganda 0:2

32e minuut.
Hranda onderschept slim de pass. Lahaye onderschept slim de pass. Žuža verovert de bal door een tackle van achteren. Žuža speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Žuža kopt de bal weg. Diri is nu in balbezit. Diri probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Verberckmoes rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doll is nu in balbezit. Žuža verovert de bal door een tackle van achteren. Žuža met een sublieme pass. Hranda rent richting de bal. Hranda draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner bokst de bal weg. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - fc ganda 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Samha FC 79%, fc ganda 21%.
Al Samha FC - fc ganda 0:3

47e minuut.
Sutela kopt de bal weg. Žuža is nu in balbezit. Žuža geeft de bal voor. Hranda is nu in balbezit. Hranda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Verberckmoes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verberckmoes passt de bal zonder na te denken. Hranda rent richting de bal. Hranda haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - fc ganda 0:4

51e minuut.
Pypers speelt de bal door. Žuža kan de bal niet met de borst controleren. Sutela speelt de bal door. Hranda is nu in balbezit. Hranda haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pypers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Žuža bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuža probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hranda de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalkbrenner probeert naar een medespeler te passen. Alves kopt de bal weg. Hranda kan de bal niet met de borst controleren. Diri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - fc ganda 0:5

54e minuut.
Gerlo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blessé komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dall`Ora komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Diri verovert de bal door een tackle van achteren. Diri met een sublieme pass. Žuža speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Butor is nu in balbezit. Ponsaerts is nu in balbezit. Butor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Butor krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pypers kopt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Verberckmoes verovert de bal door een tackle van achteren. Sutela kopt de bal weg. Daar is Dall`Ora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Lahaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žuža is nu in balbezit. Žuža met een sublieme pass. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Žuža passt de bal zonder na te denken. Dall`Ora is nu in balbezit. Dall`Ora passt de bal met de wreef. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - fc ganda 0:6

88e minuut.
Dall`Ora probeert naar een medespeler te passen. Diri is nu in balbezit. Diri passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kalkbrenner trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Diri de bal. Diri speelt de bal door. Dall`Ora is nu in balbezit. Dall`Ora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Álvarez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - fc ganda 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Samha FC 80%, fc ganda 20%.
Al Samha FC - fc ganda 0:7