Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ostendstars SK Cornervlag
99 Tactiek defensief
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


11e minuut.
Kędzior rent richting de bal. Paunov onderschept slim de pass. Paunov met een sublieme pass. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Badrani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - SK Cornervlag 1:0

13e minuut.
Werner rent richting de bal. Kierzek begaat een overtreding. Werner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nelson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paunov springt en kopt de bal. Badrani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Steingrímsson geeft een lange en hoge pass. Paunov is nu in balbezit. Carbonell rent richting de bal. Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - SK Cornervlag 2:0

34e minuut.
Paunov onderschept slim de pass. Poláška is nu in balbezit. Wideradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Paunov rent richting de bal. Paunov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Werner verovert de bal door een tackle van achteren. Werner passt de bal met de wreef. Paunov is nu in balbezit. Wideradzki is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ostendstars 54%, SK Cornervlag 46%.
ostendstars - SK Cornervlag 2:0

83e minuut.
Rycha speelt de bal door. Werner rent richting de bal. Werner passt de bal in één keer door. Paunov is nu in balbezit. Paunov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rycha probeert naar een medespeler te passen. Werner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eftene. Werner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Werner kan niet meer verder spelen. Nouwen komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Giraudo rent richting de bal. Giraudo geeft een lange en hoge pass. Kędzior probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ostendstars 41%, SK Cornervlag 59%.
ostendstars - SK Cornervlag 2:0