Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Bayern München fc neptunus
5-3-2 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Krasuski speelt de bal door. Mikosiak geeft de bal voor. Bratu rent richting de bal. Bratu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - fc neptunus 1:0

9e minuut.
Bojanovský is nu in balbezit. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu passt de bal met de wreef. Olek rent richting de bal. Olek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Tandler probeert naar een medespeler te passen. Witsel kopt de bal weg. Krasuski geeft een lange en hoge pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Furtek met een harde bal richting middenveld. Pinilla kopt de bal weg. Trninić is nu in balbezit. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský geeft een lange en hoge pass. Bratu rent richting de bal. Bratu schiet op doel. Furtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Van Dessel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Witsel de bal onder controle te krijgen. Trninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Tandler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Lizondo Cortés de bal. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Olek rent richting de bal. Olek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Muzár bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccini begaat een overtreding. Muzár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasuski met een snel genomen vrije trap. Olek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Armero geeft een hoge lob. Olek kopt de bal weg. Pinilla probeert naar een medespeler te passen. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Trninić de bal. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc_Bayern München - fc neptunus 1:1

39e minuut.
Armero geeft een hoge lob. Bratu kopt de bal weg. Olek is nu in balbezit. Olek haalt uit met een fantastische trap. Furtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - fc neptunus 2:1

45e minuut.
Bratu is nu in balbezit. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek verovert de bal door een tackle van achteren. Olek draait met de bal, schiet en ... Furtek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 41%, fc neptunus 59%.
Fc_Bayern München - fc neptunus 2:1

51e minuut.
Pizzuto kopt de bal weg. Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasuski begaat een overtreding. Krasuski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Witsel rent richting de bal. Witsel met een sublieme pass. Bratu is nu in balbezit. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. Furtek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski met een sublieme pass. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Tandler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski met een sublieme pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Luccini is nu in balbezit. Muzár verovert de bal door een tackle van achteren. Dziarczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziarczyński krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Witsel speelt de bal door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek probeert naar een medespeler te passen. Bratu rent richting de bal. Bratu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mikosiak onderschept slim de pass. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek is nu in balbezit. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc_Bayern München - fc neptunus 2:2

76e minuut.
Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski geeft een lange en hoge pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. Furtek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - fc neptunus 3:2

78e minuut.
Witsel rent richting de bal. Witsel geeft een hoge lob. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... Furtek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stąporski speelt de bal door. Olek is nu in balbezit. Stąporski speelt de bal door. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ... Furtek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - fc neptunus 4:2

86e minuut.
Bojanovský geeft een lange en hoge pass. Muzár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas is nu in balbezit. Muzár verovert de bal door een tackle van achteren. Muzár geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Muzár onderschept slim de pass. Pizzuto is nu in balbezit. Muzár maakt een afschuwelijke overtreding. Muzár is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pizzuto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pernas Tortas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Nowaczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap. Tandler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 39%, fc neptunus 61%.
Fc_Bayern München - fc neptunus 4:2