Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Samha FC eendracht zandberg aalst
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Aļģis probeert naar een medespeler te passen. Haller rent richting de bal. Haller probeert naar een medespeler te passen. Glaza rent richting de bal. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:1

8e minuut.
Moses rent richting de bal. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller met een sublieme pass. Daar is Glaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gerlo kopt de bal weg. Herren probeert naar een medespeler te passen. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. Glaza rent richting de bal. Glaza schiet op doel. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Haller springt en kopt de bal. Doll kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lahaye de bal onder controle te krijgen. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren speelt de bal door. Glaza rent richting de bal. Glaza draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:2

18e minuut.
Lahaye kopt de bal weg. Đuričić controleert de bal met de borst. Đuričić geeft de bal voor. Klungelig pakt Haller de bal. Haller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glaza is nu in balbezit. Glaza draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:3

20e minuut.
Glaza onderschept slim de pass. Ponsaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glaza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đuričić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Glaza de bal. Verberckmoes is nu in balbezit. Glaza is nu in balbezit. Glaza draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haller is nu in balbezit. Haller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:4

22e minuut.
Doll geeft een hoge lob. Tondel controleert de bal met de borst. Tondel passt de bal in één keer door. Haller heeft problemen om de bal te vangen. Haller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić begaat een overtreding. Lahaye is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lahaye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafon geeft de bal voor. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gerlo kopt de bal weg. Ponsaerts heeft problemen om de bal te vangen. Aļģis speelt de bal door. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:5

26e minuut.
Đuričić met een sublieme pass. Herren met een sublieme pass. Haller rent richting de bal. Haller draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:6

33e minuut.
Herren rent richting de bal. Herren passt de bal met de wreef. Haller heeft problemen om de bal te vangen. Glaza rent richting de bal. Glaza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Aļģis met een sublieme pass. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devisch krijgt een gele kaart. Haller raakt geblesseerd tijdens het duel. Aļģis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aļģis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tondel geeft een lange en hoge pass. Glaza rent richting de bal. Glaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:7

38e minuut.
Golec passt de bal met de wreef. Herren geeft een hoge lob. Haller heeft problemen om de bal te vangen. Glaza rent richting de bal. Glaza schiet op doel. Kalkbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haller rent richting de bal. Haller draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tondel met een snelle inworp. Aļģis probeert naar een medespeler te passen. Haller is nu in balbezit. Haller schiet op doel. Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Samha FC 73%, eendracht zandberg aalst 27%.
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:8

47e minuut.
Herren onderschept slim de pass. Herren probeert naar een medespeler te passen. Tondel speelt de bal door. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:9

51e minuut.
Aļģis verovert de bal door een tackle van achteren. Aļģis speelt de bal door. Đuričić met een sublieme pass. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lahaye is nu in balbezit. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses met een sublieme pass. Tondel is nu in balbezit. Tondel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Herren is nu in balbezit. Herren geeft een hoge lob. Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Haller heeft problemen om de bal te vangen. Haller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:10

57e minuut.
Saive bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren onderschept slim de pass. Herren geeft een lange en hoge pass. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:11

58e minuut.
Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller passt de bal in één keer door. Glaza is nu in balbezit. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:12

60e minuut.
Aļģis speelt de bal door. Klungelig pakt Tondel de bal. Tondel geeft een lange en hoge pass. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:13

67e minuut.
Moses heeft problemen om de bal te vangen. Aļģis met een sublieme pass. Herren heeft problemen om de bal te vangen. Herren geeft de bal voor. Glaza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Herren geeft de bal voor. Glaza kopt de bal weg. Verberckmoes is nu in balbezit. Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:14

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đuričić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herren geeft een hoge lob. Haller is nu in balbezit. Haller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:15

81e minuut.
Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić geeft een hoge lob. Herren rent richting de bal. Herren geeft een hoge lob. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:16

86e minuut.
Moses rent richting de bal. Glaza is nu in balbezit. Glaza passt de bal met de wreef. Haller rent richting de bal. Haller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:17

87e minuut.
Tondel rent richting de bal. Tondel geeft de bal voor. Doll kopt de bal weg. Tondel geeft een hoge lob. Glaza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Samha FC 75%, eendracht zandberg aalst 25%.
Al Samha FC - eendracht zandberg aalst 0:17