Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eendracht zandberg aalst Al Samha FC
Attack Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 24.5
excellent Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Leivo passt de bal met de wreef. Herren is nu in balbezit. Herren probeert naar een medespeler te passen. Haller is nu in balbezit. Haller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Herren rent richting de bal. Herren passt de bal zonder na te denken. Doll bereikt de bal nog maar net als eerste. Haider verovert de bal door een tackle van achteren. Haider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haider rent richting de bal. Haider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 1:0

10e minuut.
Tondel speelt de bal door. Haider rent richting de bal. Haider passt de bal in één keer door. Yoshizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshizawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Herren probeert naar een medespeler te passen. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Verberckmoes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yoshizawa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kalkbrenner bokst de bal weg. Yoshizawa is nu in balbezit. Yoshizawa draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 2:0

14e minuut.
Aļģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts onderschept slim de pass. Ponsaerts speelt de bal door. Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Haider de bal. Yoshizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshizawa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haller de bal. Haller schiet op doel. Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haller is nu in balbezit. Haller haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Leivo is nu in balbezit. Leivo passt de bal zonder na te denken. Daar is Herren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herren geeft een hoge lob. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Haider rent richting de bal. Haider passt de bal met de wreef. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 3:0

22e minuut.
Herren rent richting de bal. Herren geeft een hoge lob. Verberckmoes kopt de bal weg. Tondel is nu in balbezit. Tondel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Haller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haller geeft de bal voor. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haider is nu in balbezit. Paal! Haider is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 4:0

27e minuut.
Yoshizawa met een sublieme pass. Haider rent richting de bal. Haider passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haller de bal. Haller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Escauriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza speelt de bal door. Doll rent richting de bal. Haider onderschept slim de pass. Haider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kalkbrenner trapt de bal weg van het doel. Yoshizawa kopt de bal weg. Saive is nu in balbezit. Haider onderschept slim de pass. Haider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gerlo is nu in balbezit. Gerlo speelt de bal door. Inworp. Aļģis met een snelle inworp. Tondel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haider bereikt de bal nog maar net als eerste. Haider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 5:0

39e minuut.
Tondel geeft een hoge lob. Saive rent richting de bal. Haider onderschept slim de pass. Herren geeft de bal voor. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Daar is Haller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verberckmoes is nu in balbezit. Verberckmoes passt de bal met de wreef. Yoshizawa controleert de bal met de borst. Yoshizawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Haider rent richting de bal. Saive is nu in balbezit. Haider verovert de bal door een tackle van achteren. Haider passt de bal met de wreef. Yoshizawa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Herren rent richting de bal. Herren speelt de bal door. Haller rent richting de bal. Haller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 32%, Al Samha FC 68%.
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 6:0

47e minuut.
Yoshizawa is nu in balbezit. Yoshizawa speelt de bal door. Haider rent richting de bal. Haider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 7:0

51e minuut.
Verberckmoes is nu in balbezit. Verberckmoes geeft de bal voor. Escauriza kopt de bal weg. Aļģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aļģis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 8:0

52e minuut.
Haller schiet op doel. Verberckmoes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalkbrenner met een sublieme pass. Aļģis rent richting de bal. Aļģis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kalkbrenner met een harde bal richting middenveld. Aļģis rent richting de bal. Gerlo begaat een overtreding. Gerlo krijgt een gele kaart. Aļģis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aļģis met een snel genomen vrije trap. Haller kan de bal niet met de borst controleren. Haller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leivo met de inworp. Herren rent richting de bal. Herren geeft een hoge lob. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 9:0

63e minuut.
Yoshizawa met een sublieme pass. Haider heeft problemen om de bal te vangen. Haider speelt de bal door. Haller is nu in balbezit. Haller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aļģis is nu in balbezit. Aļģis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yoshizawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haller is nu in balbezit. Haller schiet op doel. Kalkbrenner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 10:0

66e minuut.
Yoshizawa passt de bal zonder na te denken. Herren is nu in balbezit. Herren passt de bal zonder na te denken. Haider is nu in balbezit. Haider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aļģis kopt de bal weg. Tondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondel geeft de bal voor. Haider rent richting de bal. Haider heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Haider geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doll de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herren neemt de hoekschop. Haider kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Haller rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 11:0

72e minuut.
Haider onderschept slim de pass. Yoshizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller is nu in balbezit. Haller draait met de bal, schiet en ... Yoshizawa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Verberckmoes probeert de bal met de borst te controleren. Haider is nu in balbezit. Verberckmoes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haider is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haider kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Herren geeft een lange en hoge pass. Tondel met een sublieme pass. Doll heeft problemen om de bal te vangen. Haider bereikt de bal nog maar net als eerste. Haider schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Aļģis geeft de bal voor. Doll heeft problemen om de bal te vangen. Haider rent richting de bal. Haider haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 12:0

84e minuut.
Haller rent richting de bal. Tondel is nu in balbezit. Tondel passt de bal met de wreef. Haller is nu in balbezit. Haller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 28%, Al Samha FC 72%.
eendracht zandberg aalst - Al Samha FC 13:0