Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ostendstars locomotivmoscow
99 Tactiek duizend en een
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 63
solid Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Narov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paunov kopt de bal weg. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wilga de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kubadinski is nu in balbezit. Forné onderschept slim de pass. Gera probeert naar een medespeler te passen. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Siamantas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - locomotivmoscow 0:1

13e minuut.
Bazela speelt de bal door. Van Avermaet rent richting de bal. Van Avermaet probeert naar een medespeler te passen. Forné rent richting de bal. Forné draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Steingrímsson geeft de bal voor. Pillai kopt de bal weg. Lefèvre speelt de bal door. Forné controleert de bal met de borst. Forné geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wideradzki onderschept slim de pass. Kubadinski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pillai. Pillai krijgt een gele kaart. Kubadinski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kubadinski kan niet meer verder spelen. De Loose komt het veld opgelopen. Giraudo met een snel genomen vrije trap. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunov schiet op doel. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Syper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Steingrímsson kopt de bal weg. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Narov zijn tegenspeler op de grond. Narov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gera verovert de bal door een tackle van achteren. Gera passt de bal in één keer door. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Siamantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - locomotivmoscow 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Bieczyński de bal. Narov begaat een overtreding. Bieczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alberti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Van Avermaet kan de bal niet met de borst controleren. Forné is nu in balbezit. Forné haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Siamantas met een harde bal richting middenveld. Gera kopt de bal weg. Forné rent richting de bal. Forné schiet op doel. Siamantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - locomotivmoscow 0:3

29e minuut.
Lefèvre speelt de bal door. Gera rent richting de bal. Gera speelt de bal door. Forné is nu in balbezit. Forné geeft een lange en hoge pass. Siamantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Paunov is nu in balbezit. Paunov haalt uit met een fantastische trap. Vollmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ostendstars 55%, locomotivmoscow 45%.
ostendstars - locomotivmoscow 0:3

49e minuut.
Wideradzki passt de bal zonder na te denken. Van Avermaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Forné verovert de bal door een tackle van achteren. Forné draait met de bal, schiet en ... Siamantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - locomotivmoscow 0:4

54e minuut.
Pranagal passt de bal in één keer door. Forné rent richting de bal. Forné passt de bal in één keer door. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wilga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Narov met de inworp. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pranagal passt de bal met de wreef. Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera passt de bal met de wreef. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Forné bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera is nu in balbezit. Forné is nu in balbezit. Forné haalt uit met een fantastische trap. Siamantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - locomotivmoscow 0:5

65e minuut.
Daar is Van Avermaet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forné rent richting de bal. Forné passt de bal met de wreef. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti passt de bal zonder na te denken. Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Forné is nu in balbezit. Forné schiet op doel. Siamantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Gera rent richting de bal. Gera speelt de bal door. Klungelig pakt Forné de bal. Forné haalt uit met een fantastische trap. Siamantas bokst de bal weg.

71e minuut.
Van Avermaet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lefèvre met een snelle inworp. Gera rent richting de bal. Gera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steingrímsson geeft een lange en hoge pass. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga geeft de bal voor. Siamantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - locomotivmoscow 0:6

80e minuut.
Bazela geeft de bal voor. Vollmann met een sublieme pass. Forné probeert de bal met de borst te controleren. Lefèvre rent richting de bal. Lefèvre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pillai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gera probeert de bal met de borst te controleren. Gera speelt de bal door. Klungelig pakt Bieczyński de bal. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Siamantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostendstars - locomotivmoscow 0:7

86e minuut.
Daar is Steingrímsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński is nu in balbezit. Gera met een sublieme pass. Forné rent richting de bal. Forné draait met de bal, schiet en ... Siamantas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Forné de bal onder controle te krijgen. Alberti rent richting de bal. Alberti geeft een lange en hoge pass. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ostendstars 71%, locomotivmoscow 29%.
ostendstars - locomotivmoscow 0:7