Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc neptunus Fc Den Beste
442 Tactiek 4312
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 50.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Comberiati is nu in balbezit. Dziarczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comberiati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mäekallas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Furtek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Fc Den Beste 0:1

39e minuut.
Stąporski probeert naar een medespeler te passen. Regan rent richting de bal. Regan geeft de bal voor. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Regan passt de bal zonder na te denken. Mäekallas is nu in balbezit. Lizondo Cortés legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mäekallas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mäekallas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Furtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Fc Den Beste 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 67%, Fc Den Beste 33%.
fc neptunus - Fc Den Beste 0:2

46e minuut.
Comberiati probeert naar een medespeler te passen. Mäekallas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolshakov. Bolshakov krijgt een gele kaart.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muller met een snelle inworp. Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga geeft een lange en hoge pass. Mäekallas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Regan is nu in balbezit. Regan geeft een hoge lob. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas schiet op doel. Furtek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Fc Den Beste 0:3

55e minuut.
Regan passt de bal met de wreef. Pinilla probeert de bal aan de voet te houden. Stąporski is nu in balbezit. Comberiati onderschept slim de pass. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Furtek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Regan neemt de hoekschop. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. Furtek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lizondo Cortés geeft de bal voor. Dziarczyński rent richting de bal. Dziarczyński geeft een hoge lob. Egüén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolshakov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Fc Den Beste 1:3

61e minuut.
Regan probeert naar een medespeler te passen. Puga is nu in balbezit. Puga schiet op doel. Comberiati maakt een snoekduik en kopt de bal. Mäekallas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Fc Den Beste 1:4

65e minuut.
Stąporski geeft een hoge lob. Quốc Mạnh kan de bal niet met de borst controleren. Quốc Mạnh geeft een lange en hoge pass. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Luccini is nu in balbezit. Markelj onderschept slim de pass. Markelj geeft een hoge lob. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bojanovský rent richting de bal. Regan onderschept slim de pass. Regan speelt de bal door. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Blondel met een sublieme pass. Regan is nu in balbezit. Regan passt de bal met de wreef. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pernas Tortas kopt de bal weg. Daar is Puga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puga passt de bal zonder na te denken. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati draait met de bal, schiet en ... Furtek bokst de bal weg.

79e minuut.
Pinilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puga. Pinilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pizzuto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov schiet op doel. Egüén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Fc Den Beste 2:4

80e minuut.
Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla passt de bal zonder na te denken. Bojanovský is nu in balbezit. Mäekallas onderschept slim de pass. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pernas Tortas met een snelle inworp. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński met een sublieme pass. Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Fc Den Beste 3:4

83e minuut.
Mäekallas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luccini. Mäekallas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szwoch met een snel genomen vrije trap. Comberiati krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Blondel geeft een lange en hoge pass. Lizondo Cortés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 72%, Fc Den Beste 28%.
fc neptunus - Fc Den Beste 3:4