Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc neptunus Al Samha FC
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 23.6
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Dziarczyński probeert naar een medespeler te passen. Doll is nu in balbezit. Bolshakov onderschept slim de pass. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh speelt de bal door. Klungelig pakt Dziarczyński de bal. Dziarczyński geeft een lange en hoge pass. Bolshakov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Al Samha FC 1:0

13e minuut.
Dziarczyński kopt de bal weg. Devisch heeft problemen om de bal te vangen. Tardy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tardy krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tardy speelt de bal door. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Doll probeert de bal aan de voet te houden. Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dziarczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziarczyński passt de bal zonder na te denken. Tardy is nu in balbezit. Tardy draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Al Samha FC 2:0

28e minuut.
Quốc Mạnh met een sublieme pass. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov passt de bal zonder na te denken. Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Al Samha FC 3:0

28e minuut.
Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lahaye de bal. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Al Samha FC 4:0

31e minuut.
Tardy passt de bal zonder na te denken. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński geeft een lange en hoge pass. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stąporski verovert de bal door een tackle van achteren. Stąporski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Van Gijseghem met een snelle inworp. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Quốc Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lahaye krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 27%, Al Samha FC 73%.
fc neptunus - Al Samha FC 4:0

49e minuut.
Aktürk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nieus komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Quốc Mạnh speelt de bal door. Verberckmoes is nu in balbezit. Tardy onderschept slim de pass. Tardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Al Samha FC 5:0

59e minuut.
Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas geeft de bal voor. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov schiet op doel. Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Al Samha FC 6:0

61e minuut.
Dziarczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bolshakov de bal. Tardy is nu in balbezit. Tardy schiet op doel. Doll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský passt de bal in één keer door. Lahaye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tardy rent richting de bal. Tardy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Lahaye de bal. Nieus verovert de bal door een tackle van achteren. Nieus speelt de bal door. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gerlo heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh passt de bal in één keer door. Tardy rent richting de bal. Tardy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 24%, Al Samha FC 76%.
fc neptunus - Al Samha FC 6:0