Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys Eberg
f3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lód met de inworp. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Reyniers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Eberg 1:0

5e minuut.
Comin rent richting de bal. Comin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lód met een snelle inworp. Toporek geeft een hoge lob. Reyniers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balbot rent richting de bal. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Lanzinger geeft de bal voor. de Condé heeft problemen om de bal te vangen. Balbot rent richting de bal. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Reyniers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Lód rent richting de bal. Rijsseghem begaat een overtreding. Lód raakt geblesseerd tijdens het duel. Lanzinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balbot is nu in balbezit. Balbot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód onderschept slim de pass. Lód passt de bal met de wreef. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Eberg 2:0

14e minuut.
de Condé geeft de bal voor. Inworp. Lód met de inworp. Toporek rent richting de bal. Toporek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Arencibia geeft de bal voor. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Lód heeft problemen om de bal te vangen. Lód geeft een lange en hoge pass. Reyniers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balbot rent richting de bal. Balbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Eberg 3:0

23e minuut.
van den Elzen met een sublieme pass. Rijsseghem rent richting de bal. Lód tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lód krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lód geeft een hoge lob. Flocea kan de bal niet met de borst controleren. Flocea passt de bal in één keer door. Daar is Balbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Toporek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toporek speelt de bal door. Flocea speelt de bal door. Balbot rent richting de bal. Balbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. Flocea met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Balbot de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. de Condé trapt de bal weg van het doel. Arencibia kopt de bal weg. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Eberg 4:0

38e minuut.
Puylaert is nu in balbezit. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bernard geeft een hoge lob. Gilman kopt de bal weg. Toporek met een sublieme pass. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Eberg 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 23%, Eberg 77%.
Postboys - Eberg 5:0

48e minuut.
Toporek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lemmens de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Braspenninckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lód rent richting de bal. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu passt de bal zonder na te denken. Balbot is nu in balbezit. Balbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Toporek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comin. Comin krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Toporek is nu in balbezit. Toporek passt de bal met de wreef. Balbot rent richting de bal. Balbot haalt uit met een fantastische trap. de Condé probeert de bal aan de voet te houden. Reyniers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Usme met een sublieme pass. Toporek rent richting de bal. Toporek geeft een lange en hoge pass. Balbot rent richting de bal. Balbot schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Balbot de bal. Flocea rent richting de bal. Flocea passt de bal met de wreef. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Braspenninckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal met de wreef. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Toporek rent richting de bal. Toporek speelt de bal door. Braspenninckx is nu in balbezit. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Eberg 6:0

81e minuut.
Usme is nu in balbezit. Arencibia is nu in balbezit. Arencibia passt de bal met de wreef. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puylaert begaat een overtreding. Basarabeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilman met een snel genomen vrije trap. Balbot heeft problemen om de bal te vangen. Balbot schiet op doel. Reyniers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Eberg 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 13%, Eberg 87%.
Postboys - Eberg 7:0