Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSV Witje dirkieboys
4132 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 51
solid Schieten good
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marku met een snelle inworp. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft een hoge lob. Akalın springt en kopt de bal. Wiadro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Arciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Arciszewski geeft de bal voor. Akalın speelt de bal door. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Murarczyk is nu in balbezit. Drábik verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drábik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drábik kan niet meer verder spelen. Bogaert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Witje 38%, dirkieboys 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSV Witje - dirkieboys 0:0

60e minuut.
Doeltrap. Tiefer komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bogaert kopt de bal weg. Tiefer is nu in balbezit. Akalın onderschept slim de pass. Akalın haalt uit met een fantastische trap. Wiadro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Witje - dirkieboys 1:0

66e minuut.
Ioan speelt de bal door. Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert met een sublieme pass. Akalın rent richting de bal. Akalın schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Arciszewski onderschept slim de pass. Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tiefer de bal. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın draait met de bal, schiet en ... Wiadro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert rent richting de bal. Miller passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Akalın de bal. Akalın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Mignolet komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Scaccini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Witje 25%, dirkieboys 75%.
KSV Witje - dirkieboys 1:0