Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior Ladies Sombrero Galaxy
343 Tactiek Bam*
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 42.1
good Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen average


8e minuut.
Rabelo rent richting de bal. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson geeft een hoge lob. Delikatny krijgt zijn hoofd ertegen. Winter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. VandenBosche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabelo rent richting de bal. Rabelo geeft een hoge lob. Smits krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Smits passt de bal zonder na te denken. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff passt de bal zonder na te denken. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. Kolumbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hooteghem passt de bal met de wreef. Stroobants is nu in balbezit. Stroobants passt de bal zonder na te denken. Smits rent richting de bal. Smits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pfaff geeft een hoge lob. Daar is Grouwet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. Kolumbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Sombrero Galaxy 1:0

41e minuut.
Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny geeft de bal voor. Klungelig pakt Cedro de bal. Sürücü is nu in balbezit. Sürücü schiet op doel. Winter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 49%, Sombrero Galaxy 51%.
Warrior Ladies - Sombrero Galaxy 1:0

46e minuut.
Sudati is nu in balbezit. Sudati geeft de bal voor. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Winter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warrior Ladies - Sombrero Galaxy 1:1

49e minuut.
Delikatny passt de bal met de wreef. Sürücü rent richting de bal. Sürücü passt de bal in één keer door. Cedro is nu in balbezit. Cedro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Wójcik onderschept slim de pass. Wójcik speelt de bal door. Cedro rent richting de bal. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Winter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Stevens speelt de bal door. Pfaff rent richting de bal. Pfaff geeft een hoge lob. Smits is nu in balbezit. Smits draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sürücü probeert naar een medespeler te passen. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik passt de bal met de wreef. Cedro rent richting de bal. Cedro draait met de bal, schiet en ... Winter bokst de bal weg. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Sombrero Galaxy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 52%, Sombrero Galaxy 48%.
Warrior Ladies - Sombrero Galaxy 1:2