Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSV Witje Postboys
4132 Tactiek f3
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten very good
solid Passen good
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Blažejovský rent richting de bal. Blažejovský geeft een hoge lob. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın haalt uit met een fantastische trap. Žumpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Witje - Postboys 1:0

8e minuut.
Miller speelt de bal door. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe haalt uit met een fantastische trap. Akalın rent richting de bal. Akalın schiet op doel. Žumpa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Usme kopt de bal weg. Miller speelt de bal door. Akalın rent richting de bal. Akalın schiet op doel. Žumpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın passt de bal met de wreef. Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteghem draait met de bal, schiet en ... Žumpa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ioan geeft de bal voor. Lanzinger kopt de bal weg. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peteghem is nu in balbezit. Peteghem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Marku speelt de bal door. Klungelig pakt Inczewski de bal. Miller is nu in balbezit. Miller geeft een hoge lob. Akalın springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Witje 21%, Postboys 79%.
KSV Witje - Postboys 1:0

47e minuut.
Blažejovský onderschept slim de pass. Blažejovský probeert naar een medespeler te passen. Akalın is nu in balbezit. Akalın geeft een hoge lob. Peteghem krijgt zijn hoofd ertegen. Žumpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Blažejovský rent richting de bal. Blažejovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rareşoaica de bal. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın schiet op doel. Žumpa bokst de bal weg.

55e minuut.
De Jonghe onderschept slim de pass. De Jonghe passt de bal in één keer door. Akalın is nu in balbezit. Akalın draait met de bal, schiet en ... Žumpa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Witje - Postboys 2:0

74e minuut.
Miller speelt de bal door. Klungelig pakt Peteghem de bal. Peteghem met een sublieme pass. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rareşoaica passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peteghem de bal. Miller probeert naar een medespeler te passen. Akalın rent richting de bal. Akalın schiet op doel. Žumpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kispál is nu in balbezit. Kispál geeft de bal voor. Lód heeft problemen om de bal te vangen. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubacki schiet op doel. Hompel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Witje 31%, Postboys 69%.
KSV Witje - Postboys 2:0