Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hippo dirkieboys
No 1 Tactiek 442
36% Balbezit 64%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 45.9
adequate Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Buculei kopt de bal weg. Inworp. Ţugurlan met de inworp. Mendolaro heeft problemen om de bal te vangen. Mendolaro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mignolet passt de bal met de wreef. Buculei rent richting de bal. Buculei passt de bal in één keer door. Cantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - dirkieboys 1:0

21e minuut.
Kótai passt de bal zonder na te denken. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə geeft een lange en hoge pass. Luvarà krijgt zijn hoofd ertegen. Eriksson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hippo - dirkieboys 1:1

25e minuut.
Hoceden speelt de bal door. Buculei rent richting de bal. Mendolaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendolaro krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendolaro passt de bal met de wreef. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə geeft een hoge lob. Buscan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mérei verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft de bal voor. Wiewouters geeft een lange en hoge pass. Mérei maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mignolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet passt de bal zonder na te denken. Daar is Balaşzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaşzadə geeft de bal voor. Luvarà springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə geeft een lange en hoge pass. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hippo 56%, dirkieboys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hippo - dirkieboys 1:1

46e minuut.
Daar is Mendolaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţugurlan met een snelle inworp. Daar is Mignolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignolet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Buscan speelt de bal door. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə geeft een lange en hoge pass. Luvarà springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Murarczyk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Mazzini komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kótai onderschept slim de pass. Mignolet speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balaşzadə neemt de hoekschop. Mazzini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - dirkieboys 1:2

77e minuut.
Kótai is nu in balbezit. Mignolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet passt de bal met de wreef. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Eriksson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - dirkieboys 1:3

85e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini passt de bal met de wreef. Viitakivi rent richting de bal. Buscan onderschept slim de pass. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Eriksson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buscan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scaccini komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balaşzadə zal de hoekschop nemen. Mazzini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - dirkieboys 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hippo 61%, dirkieboys 39%.
FC Hippo - dirkieboys 1:4