Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:10
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: Eberg Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3098
Eberg FC PaRa
Normal Tactiek Weaaaak
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
de Condé probeert naar een medespeler te passen. Nikolajsen speelt de bal door. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel. van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:1

4e minuut.
Nikolajsen kopt de bal weg. Comin probeert de bal aan de voet te houden. Borejko speelt de bal door. Nikolajsen rent richting de bal. Nikolajsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Nikolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puylaert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nikolajsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borejko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:2

12e minuut.
Shump is nu in balbezit. Shump geeft de bal voor. Daar is Borejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:3

17e minuut.
Mermigas is nu in balbezit. Mermigas geeft een hoge lob. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel. van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:4

21e minuut.
Lemmens rent richting de bal. Borejko verovert de bal door een tackle van achteren. Borejko speelt de bal door. Nikolajsen rent richting de bal. Nikolajsen haalt uit met een fantastische trap. van Moeseke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:5

26e minuut.
Maszkiewicz met een snelle inworp. Mermigas speelt de bal door. Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump geeft een lange en hoge pass. Nikolajsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:6

29e minuut.
Maszkiewicz met een sublieme pass. Lemmens rent richting de bal. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. de Condé probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:7

33e minuut.
Klungelig pakt Huyghe de bal. Borejko rent richting de bal. de Condé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borejko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borejko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Moeseke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mermigas met een sublieme pass. Shump rent richting de bal. Shump passt de bal zonder na te denken. Nikolajsen rent richting de bal. Nikolajsen haalt uit met een fantastische trap. van Moeseke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Comin passt de bal in één keer door. Maszkiewicz rent richting de bal. Lenaert is nu in balbezit. Maszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borejko is nu in balbezit. Borejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:8

39e minuut.
van den Elzen met een sublieme pass. De Clerck heeft problemen om de bal te vangen. Nikolajsen onderschept slim de pass. Nikolajsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:9

41e minuut.
Shump is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shump zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mermigas is nu in balbezit. Mermigas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
van den Elzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eberg 87%, FC PaRa 13%.
Eberg - FC PaRa 0:10

51e minuut.
Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko passt de bal in één keer door. Nikolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolajsen draait met de bal, schiet en ... van Moeseke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:11

55e minuut.
Mermigas speelt de bal door. Daar is Nikolajsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mermigas kopt de bal weg. Klungelig pakt Shump de bal. Shump speelt de bal door. Nikolajsen is nu in balbezit. Nikolajsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz passt de bal met de wreef. Borejko speelt de bal door. Nikolajsen rent richting de bal. Nikolajsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Cunha de bal onder controle te krijgen. Mermigas speelt de bal door. Klungelig pakt Nikolajsen de bal. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Borejko rent richting de bal. Borejko probeert naar een medespeler te passen. Nikolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolajsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:12

72e minuut.
De Clerck passt de bal zonder na te denken. de Condé heeft problemen om de bal te vangen. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:13

76e minuut.
Comin passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mermigas met de inworp. Shump is nu in balbezit. Shump geeft de bal voor. De bal raakt de paal. van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:14

79e minuut.
Lemmens geeft de bal voor. Inworp. Shump zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mermigas geeft een lange en hoge pass. Nikolajsen springt en kopt de bal. van Moeseke bokst de bal weg.

80e minuut.
Maszkiewicz kopt de bal weg. Maszkiewicz geeft een hoge lob. de Condé heeft problemen om de bal te vangen. Shump geeft een hoge lob. Nikolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:15

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maszkiewicz met de inworp. Mermigas rent richting de bal. Mermigas geeft de bal voor. Nikolajsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mermigas is nu in balbezit. Mermigas geeft de bal voor. Nikolajsen is nu in balbezit. Nikolajsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Comin probeert naar een medespeler te passen. Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump passt de bal met de wreef. Borejko rent richting de bal. Borejko passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mermigas probeert naar een medespeler te passen. de Condé is nu in balbezit. de Condé geeft een hoge lob. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - FC PaRa 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eberg 87%, FC PaRa 13%.
Eberg - FC PaRa 0:16