Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: Eberg Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3017
Eberg Sombrero Galaxy
Normal Tactiek Bam*
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kiskapusi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemmens. Kiskapusi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wójcik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delikatny springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:1

3e minuut.
Kasapoğlu met de inworp. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi geeft een hoge lob. Delikatny maakt een snoekduik en kopt de bal. Reyniers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:2

10e minuut.
Collin probeert naar een medespeler te passen. van den Elzen probeert naar een medespeler te passen. Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Delikatny kan de bal niet met de borst controleren. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:3

12e minuut.
Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny speelt de bal door. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:4

15e minuut.
Wójcik is nu in balbezit. Wójcik met een sublieme pass. Delikatny probeert de bal met de borst te controleren. Delikatny schiet op doel. de Condé probeert de bal aan de voet te houden. Reyniers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:5

19e minuut.
Wójcik kan de bal niet met de borst controleren. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Reyniers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:6

21e minuut.
Kasapoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kasapoğlu met een sublieme pass. Delikatny is nu in balbezit. Cedro is nu in balbezit. Cedro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:7

25e minuut.
Rijsseghem is nu in balbezit. Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro passt de bal zonder na te denken. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:8

34e minuut.
Delikatny rent richting de bal. de Condé speelt de bal door. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap. Reyniers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:9

36e minuut.
Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Daar is Braspenninckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lenaert rent richting de bal. Lenaert geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Condé de bal onder controle te krijgen. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Puylaert kan de bal niet met de borst controleren. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro passt de bal met de wreef. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eberg 72%, Sombrero Galaxy 28%.
Eberg - Sombrero Galaxy 0:10

46e minuut.
Williamson geeft een hoge lob. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny onderschept slim de pass. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Reyniers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:11

50e minuut.
Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro probeert naar een medespeler te passen. Kasapoğlu is nu in balbezit. Kasapoğlu passt de bal in één keer door. Delikatny is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:12

51e minuut.
Kiskapusi rent richting de bal. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny passt de bal zonder na te denken. Cedro is nu in balbezit. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Braspenninckx met een harde bal richting middenveld. Chvotech geeft de bal voor. Cedro kopt de bal weg. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Reyniers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:13

54e minuut.
Lemmens verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi onderschept slim de pass. Kiskapusi passt de bal in één keer door. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:14

55e minuut.
Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi met een sublieme pass. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:15

61e minuut.
Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi passt de bal zonder na te denken. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:16

62e minuut.
Puylaert passt de bal met de wreef. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cedro de bal. Cedro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcik met de inworp. Williamson geeft een lange en hoge pass. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kiskapusi onderschept slim de pass. Kiskapusi speelt de bal door. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel. Reyniers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kasapoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedro passt de bal zonder na te denken. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Paal! Cedro rent richting de bal. Cedro geeft de bal voor. Delikatny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Delikatny heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny schiet op doel. Braspenninckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cedro rent richting de bal. Cedro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:17

79e minuut.
Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Cedro is nu in balbezit. Cedro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kiskapusi passt de bal met de wreef. Braspenninckx heeft problemen om de bal te vangen. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cedro verovert de bal door een tackle van achteren. Cedro passt de bal zonder na te denken. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny schiet op doel. Reyniers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Sombrero Galaxy 0:18

86e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Bernard rent richting de bal. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyniers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny is nu in balbezit. Kiskapusi rent richting de bal. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel. Reyniers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiskapusi zal de hoekschop nemen. Delikatny maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eberg 81%, Sombrero Galaxy 19%.
Eberg - Sombrero Galaxy 0:18