Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam Paarse Duivels
442 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 28.1
excellent Schieten good
good Passen poor
average Verdedigen average


6e minuut.
Olieslagers passt de bal met de wreef. Korbut is nu in balbezit. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. Korbut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barthels geeft een lange en hoge pass. Olieslagers is nu in balbezit. Hongwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Olieslagers is nu in balbezit. Hongwei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller draait met de bal, schiet en ... Eröz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Paarse Duivels 0:1

28e minuut.
Olieslagers probeert naar een medespeler te passen. Blessé rent richting de bal. Partini onderschept slim de pass. Partini geeft de bal voor. Olieslagers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chanelteam - Paarse Duivels 1:1

34e minuut.
Blessé geeft een hoge lob. Lalinga rent richting de bal. Lalinga passt de bal in één keer door. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Olieslagers is nu in balbezit. Jongh is nu in balbezit. Olieslagers verovert de bal door een tackle van achteren. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. Crabeels probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Blessé geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Partini met de inworp. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut geeft een lange en hoge pass. Bailly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qualls kopt de bal weg. Jongh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korbut. Korbut krijgt een gele kaart. Jongh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jongh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haller rent richting de bal. Haller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Coranga passt de bal zonder na te denken. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers speelt de bal door. Korbut rent richting de bal. Korbut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 30%, Paarse Duivels 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chanelteam - Paarse Duivels 1:1

49e minuut.
Olieslagers passt de bal in één keer door. Daar is Bolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbut is nu in balbezit. Korbut draait met de bal, schiet en ... Bailly werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Paarse Duivels 2:1

56e minuut.
Partini rent richting de bal. Partini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crabeels de bal. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zakrzyński geeft een lange en hoge pass. Korbut kopt de bal weg. Partini geeft de bal voor. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barthels met een sublieme pass. Moerloose probeert de bal met de borst te controleren. Lalinga probeert naar een medespeler te passen. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Paarse Duivels 3:1

68e minuut.
Hongwei probeert naar een medespeler te passen. Lalinga rent richting de bal. Lalinga speelt de bal door. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Haller is nu in balbezit. Zakrzyński onderschept slim de pass. Zakrzyński probeert naar een medespeler te passen. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Partini met een sublieme pass. Klungelig pakt Olieslagers de bal. Olieslagers passt de bal in één keer door. Hongwei rent richting de bal. Hongwei geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Partini passt de bal met de wreef. Lalinga speelt de bal door. Crabeels rent richting de bal. Olieslagers onderschept slim de pass. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. Bailly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korbut rent richting de bal. Korbut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Paarse Duivels 4:1

86e minuut.
Partini met de inworp. Qualls is nu in balbezit. Qualls geeft een hoge lob. Olieslagers maakt een snoekduik en kopt de bal. Bailly maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 29%, Paarse Duivels 71%.
chanelteam - Paarse Duivels 4:1