Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRUNOTTI Almiron
352 Tactiek Almirons 352
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten adequate
solid Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Bizet passt de bal in één keer door. Mortoni is nu in balbezit. Mortoni passt de bal in één keer door. Colpaert rent richting de bal. Colpaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sempels passt de bal zonder na te denken. Bizet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Almiron 1:0

21e minuut.
Edman kopt de bal weg. Łoskot rent richting de bal. Łoskot geeft een hoge lob. Imperador rent richting de bal. Imperador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Ballerino de bal. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft de bal voor. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Colpaert de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul geeft de bal voor. Sempels heeft problemen om de bal te vangen. Sempels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Câmara is nu in balbezit. Câmara geeft een lange en hoge pass. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Wigura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BRUNOTTI - Almiron 1:1

37e minuut.
Daar is Króżel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus passt de bal zonder na te denken. Sempels rent richting de bal. Sempels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pantilov kopt de bal weg. Imperador speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Schaeffer de bal onder controle te krijgen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. Wigura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUNOTTI 49%, Almiron 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BRUNOTTI - Almiron 1:1

55e minuut.
De Lamme kopt de bal weg. Mortoni met een sublieme pass. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Wigura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Almiron 1:2

61e minuut.
Trifu kopt de bal weg. Navarro met een sublieme pass. Colpaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Łoskot de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Almiron 1:3

72e minuut.
Mortoni kopt de bal weg. Turtelboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Wigura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Almiron 1:4

79e minuut.
Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu met een sublieme pass. Kotul rent richting de bal. Leus is nu in balbezit. Leus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Almiron 2:4

85e minuut.
Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara geeft een hoge lob. Turtelboom probeert de bal aan de voet te houden. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Wigura bokst de bal weg.

87e minuut.
Trifu heeft problemen om de bal te vangen. Imperador is nu in balbezit. Imperador geeft een hoge lob. Klungelig pakt Edman de bal. Edman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUNOTTI 37%, Almiron 63%.
BRUNOTTI - Almiron 2:4