Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam RSCL1
442 Tactiek Dieu
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Qualls de bal onder controle te krijgen. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phillips krijgt een gele kaart. Pintać is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruviaro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Curione probeert naar een medespeler te passen. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev geeft een lange en hoge pass. Pintać is nu in balbezit. Pintać haalt uit met een fantastische trap. Eröz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Curione speelt de bal door. Ruviaro kan de bal niet met de borst controleren. Ruviaro met een sublieme pass. Daar is Pintać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintać draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Curione met een sublieme pass. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro passt de bal met de wreef. Pintać rent richting de bal. Pintać haalt uit met een fantastische trap. Eröz bokst de bal weg.

31e minuut.
Omozik rent richting de bal. Kasemägi verovert de bal door een tackle van achteren. Kasemägi speelt de bal door. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać draait met de bal, schiet en ... Eröz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 75%, RSCL1 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chanelteam - RSCL1 0:0

48e minuut.
Daar is Qualls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro speelt de bal door. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zakrzyński rent richting de bal. Ayache onderschept slim de pass. Ayache speelt de bal door. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 64%, RSCL1 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chanelteam - RSCL1 0:0