Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stomperkes BRUNOTTI
stomper Tactiek 352
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 37.4
solid Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen average


1e minuut.
Turtelboom geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajorek met een snelle inworp. Lincar geeft een lange en hoge pass. Görög krijgt zijn hoofd ertegen. Wigura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Daar is Małaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaniak speelt de bal door. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Bajorek met de inworp. Lincar met een sublieme pass. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög draait met de bal, schiet en ... Wigura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Diţă verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar rent richting de bal. Lincar passt de bal in één keer door. Görög is nu in balbezit. Görög haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Małaniak de bal onder controle te krijgen. Sempels is nu in balbezit. Gettler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gettler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 27%, BRUNOTTI 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stomperkes - BRUNOTTI 0:0

49e minuut.
Turtelboom heeft problemen om de bal te vangen. Lincar rent richting de bal. Lincar speelt de bal door. Görög rent richting de bal. Görög draait met de bal, schiet en ... Wigura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Małaniak rent richting de bal. Małaniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - BRUNOTTI 1:0

61e minuut.
Beyaert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajorek met de inworp. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bajorek speelt de bal door. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar met een sublieme pass. Görög rent richting de bal. Görög draait met de bal, schiet en ... Wigura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Turtelboom de bal. Görög rent richting de bal. Görög draait met de bal, schiet en ... Wigura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Castrillón probeert naar een medespeler te passen. Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal met de wreef. Görög is nu in balbezit. Görög haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 19%, BRUNOTTI 81%.
FC Stomperkes - BRUNOTTI 1:0