Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen V for S
532 Tactiek 2
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 48.6
redelijk Schieten wonderbaarlijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Tapar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kowalec de bal. Kowalec geeft een hoge lob. Doesburg maakt een snoekduik en kopt de bal. de Graaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Deschuytter probeert de bal aan de voet te houden. Tonelo rent richting de bal. Tonelo geeft een lange en hoge pass. Doesburg maakt een snoekduik en kopt de bal. de Graaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - V for S 0:1

11e minuut.
Doesburg geeft een lange en hoge pass. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar geeft een lange en hoge pass. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Thiryn geeft een hoge lob. Daar is Cowie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn haalt uit met een fantastische trap. Van Gestel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Spinelli met een sublieme pass. Thiryn heeft problemen om de bal te vangen. Thiryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tonelo speelt de bal door. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec passt de bal in één keer door. Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Locke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kowalec met een snelle inworp. Tonelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo geeft de bal voor. Locke is nu in balbezit. Locke schiet op doel. de Graaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Baré onderschept slim de pass. Baré passt de bal in één keer door. Kremer met een sublieme pass. Thiryn rent richting de bal. Thiryn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tonelo geeft de bal voor. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg rent richting de bal. Doesburg schiet op doel. Cools probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Graaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kowalec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Baré geeft een hoge lob. Inworp. Madrazo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locke rent richting de bal. Locke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Velghe probeert naar een medespeler te passen. Tonelo rent richting de bal. Tonelo passt de bal zonder na te denken. Tapar is nu in balbezit. Tapar draait met de bal, schiet en ... de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Murgoci kopt de bal weg. Stroobants verovert de bal door een tackle van achteren. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg schiet op doel. de Graaff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - V for S 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 47%, V for S 53%.
Winnie en Zonen - V for S 0:2

49e minuut.
Daar is Tonelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonelo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buyle de bal. Tapar is nu in balbezit. Tapar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kremer kopt de bal weg. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe met een sublieme pass. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - V for S 1:2

53e minuut.
Daar is Alpuğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doesburg rent richting de bal. Locke is nu in balbezit. Locke geeft een lange en hoge pass. de Graaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - V for S 1:3

57e minuut.
Baré geeft een hoge lob. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer rent richting de bal. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Kremer rent richting de bal. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kremer passt de bal met de wreef. Cowie verovert de bal door een tackle van achteren. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - V for S 2:3

79e minuut.
Locke passt de bal met de wreef. Tonelo is nu in balbezit. Tonelo geeft de bal voor. Doesburg rent richting de bal. Doesburg draait met de bal, schiet en ... de Graaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 48%, V for S 52%.
Winnie en Zonen - V for S 2:3