Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:11
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: De Freethiel
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23352
ksk beveren RFC Liègeois 04
Test. Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Egerszegi is nu in balbezit. Jonckheere onderschept slim de pass. Heyninck controleert de bal met de borst. Heyninck haalt uit met een fantastische trap. Boulard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Jonckheere is nu in balbezit. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vannorti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klinsmann neemt de hoekschop. Jonckheere krijgt zijn hoofd ertegen. Boulard probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Boulard trapt de bal weg. Klinsmann kopt de bal weg. Vannorti is nu in balbezit. Heyninck verovert de bal door een tackle van achteren. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Boulard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tollenaere passt de bal zonder na te denken. Gershon is nu in balbezit. Gershon speelt de bal door. Jonckheere heeft problemen om de bal te vangen. Jonckheere geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gershon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Steels de bal onder controle te krijgen. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Boulard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gershon rent richting de bal. Gershon passt de bal in één keer door. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Boulard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 1:0

18e minuut.
Klinsmann probeert naar een medespeler te passen. Heyninck rent richting de bal. Jonckheere probeert naar een medespeler te passen. Heyninck rent richting de bal. Heyninck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tollenaere met de inworp. Gershon geeft een hoge lob. Heyninck krijgt zijn hoofd ertegen. Boulard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 2:0

22e minuut.
Gershon onderschept slim de pass. Gershon probeert naar een medespeler te passen. Hospodka probeert naar een medespeler te passen. Jonckheere is nu in balbezit. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap. Boulard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heyninck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 3:0

23e minuut.
Jonckheere rent richting de bal. Boulard speelt de bal door. Hospodka kopt de bal weg. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Heyninck is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hospodka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Merlier geeft een lange en hoge pass. Pintér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heyninck rent richting de bal. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Boulard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tollenaere passt de bal zonder na te denken. Jonckheere speelt de bal door. Heyninck rent richting de bal. Heyninck haalt uit met een fantastische trap. Boulard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ksk beveren 20%, RFC Liègeois 04 80%.
ksk beveren - RFC Liègeois 04 4:0

47e minuut.
Klinsmann speelt de bal door. Jonckheere rent richting de bal. Vannorti rent richting de bal. Jonckheere verovert de bal door een tackle van achteren. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... Boulard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Inworp. Torres Ruiz komt het veld opgelopen. Vermeiren komt het veld opgelopen. Akabuogu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jonckheere verovert de bal door een tackle van achteren. Jonckheere met een sublieme pass. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 5:0

52e minuut.
Steels kopt de bal weg. Zakos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zakos neemt de hoekschop. Căruţaşu maakt een snoekduik en kopt de bal. Appiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gheltiere kopt de bal weg. Appiani speelt de bal door. Akabuogu kopt de bal weg. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 6:0

63e minuut.
Hospodka verovert de bal door een tackle van achteren. Hospodka probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu probeert naar een medespeler te passen. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 7:0

68e minuut.
Aragón probeert naar een medespeler te passen. Pintér rent richting de bal. Pintér met een sublieme pass. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Torres Ruiz rent richting de bal. Torres Ruiz passt de bal zonder na te denken. Heyninck rent richting de bal. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vannorti de bal onder controle te krijgen. Boulard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Akabuogu speelt de bal door. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap. Vannorti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 8:0

90e minuut.
De Waele-De Guchtenaere onderschept slim de pass. Jonckheere is nu in balbezit. De Waele-De Guchtenaere maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag De Waele-De Guchtenaere naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jonckheere raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Akabuogu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - RFC Liègeois 04 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ksk beveren 37%, RFC Liègeois 04 63%.
ksk beveren - RFC Liègeois 04 9:0